Frontoffice voor de gehandicaptenzorg

Een naadloze verbinding tussen mens en technologie

Impact maken in de gehandicaptenzorg

Slimme IT-oplossingen voor betere zorg en minder kosten: dat is wat de gehandicaptenzorg nodig heeft. Growtivity versnelt de digitalisering en zorgt daarmee voor het efficiënt en persoonlijk inrichten van de cliënten instroom.

We helpen concreet door:

  • digitale en persoonlijke cliëntbenadering en persoonlijke zorg op elkaar aan te laten sluiten. Zo houd je controle over wachtlijsten, wachttijden en financiën; tijd én geld;
  • gebruiksvriendelijke cliëntenplatformen te integreren, zodat ondersteuning en zorghulpverlening sneller benaderbaar wordt;
  • data te gebruiken voor procesverbeteringen voor een sneller intakeproces en betere cliënt- en verwanten ervaringen én verbeteringen van cliëntervaringen.

Functionaliteiten geschikt voor de gehandicaptenzorg

Intake/instroom personaliseren

Eenvoudig en persoonlijk nieuwe aanmeldingen van cliënten persoonlijk ondersteunen met de Instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Vraag en aanbod matchen

Nieuwe aanvragen en crises aanvragen direct matchen met beschikbare en passende plekken en capaciteit slimmer benutten met de Frontoffice voor de zorg.

Zorgcontracten beheren

Proactief zorg contracten managen en zicht op de welke zorg vergoed wordt. Ook voor het onderhouden van alle relaties die samenhangen met zorgcontracten is de Zorgcontracten Monitor de oplossing.

Asset- en servicemanagement beheer

Volg en onderhoud zorgmiddelen op afstand, zoals mobiliteitshulpmiddelen.

Relatiebeheer

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer met CRM voor de zorg. Blijf gemakkelijk in contact met patiënten en andere relaties.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback te verkrijgen. Dit kan via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Beheer van wachtlijsten

Bekijk en beheer de wachtlijst vanuit één bron met de Instroom module. Blijf op de hoogte van alle patiëntcommunicatie en wie verantwoordelijk is voor welke actie.

Begeleiding opleidelingen/leer-lingen

Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Een duidelijk overzicht van alle opleidelingen en leerlingen en waar ze zich bevinden in het ontwikkeltraject.

Al onze klanten in de Gehandicaptenzorg bekijken?

De Growtivity waarden

Verbonden

We zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.

Integer

We doen wat we zeggen en beloven en zijn oprecht in wat we doen.

Persoonlijk

In het contact met collega’s en klanten zijn we altijd onszelf.

Growtivity nieuws uit de VVT/Gehandicaptenzorg

Hoe helpt het in kaart brengen van de cliëntreis jouw organisatie?

Hoe helpt het in kaart brengen van de cliëntreis jouw organisatie?

De totale cliëntreis Een cliënt heeft vaak veel contactmomenten met een zorgorganisatie. In een commercieel bedrijf worden de contactpunten die klanten hebben in kaart gebracht om erachter te komen of een dienst of het leveren van een product op alle vlakken soepel...

Eenvoudig en snel starten met Frontoffice voor de zorg

Vrijwel elk proces binnen zorgorganisaties kan met Frontoffice voor de zorg worden ondersteund. Zo ook binnen de gehandicaptenzorg. Onze ervaring leert dat zorgaanbieders die voor deze oplossing kiezen, vaak starten met het digitaliseren en personaliseren van 1 à 2 zorgprocessen. Dit begin is in veel gevallen het startschot voor de innovatie van meerdere processen binnen de organisatie.

Bijvoorbeeld het digitaal ondersteunen van het servicemanagement en relatiebeheer met externe partijen als financiers, verwijzers etc.

Wanneer je benieuwd bent naar wat wij specifiek voor jouw zorginstelling kunnen betekenen, gaan we graag in gesprek. We bieden de mogelijkheid voor een vrijblijvende design thinking sessie. Design thinking helpt om op een interactieve en creatieve wijze een proces te innoveren en daar waarde aan toe te voegen.

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op.

De maatschappij zijn wij

Wij geloven in een mensgerichte aanpak. Dit geloof geldt voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en de klanten van onze klanten. Met alles wat we doen, willen we mensen in elke denkbare manier ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot hun omgeving. Wij zijn erkend lid van het Pledge1 programma. Een wereldwijd programma waar bedrijven zich in verenigen die minimaal 1% van tijd of geld teruggeven aan de maatschappij. En laten we eerlijk zijn, iedereen kan 1% van zijn/haar tijd missen!