Frontoffice voor de zorg

Digitaliseer de ondersteunende zorgprocessen en creëer de optimale cliënt reis. Laat de cliënttevredenheid groeien en de werkdruk van medewerkers krimpen.

We helpen zorgorganisaties bij het digitaliseren van hun ondersteunende zorgprocessen en het creëren van een optimale ‘customer journey’ oftewel Cliënt Reis. De cliënttevredenheid wordt hierdoor verhoogd en de administratieve lasten voor zorgmedewerkers worden verminderd. En, het allerbelangrijkste, de algehele zorgverlening wordt verbeterd.

Frontoffice voor de zorg stroomlijnt processen, bespaart resources en verbetert de efficiëntie van zorgorganisaties

Onze kant-en-klare oplossingen zijn gericht op het verbeteren van de communicatie en interactie tussen cliënten, zorgmedewerkers en samenwerkingspartners. De Frontoffice voor de zorg dient als centrale hub voor alle tools die medewerkers in de zorg ondersteunen en hun werk vereenvoudigen.

Ons Frontoffice voor de zorg stelt zorginstellingen in staat om hun cliënt reis op maat te maken, waardoor een gepersonaliseerde ervaring voor alle betrokken partijen wordt gegarandeerd. Onze aanpak resulteert in tijd- en kostenbesparingen en verhoogt tegelijkertijd de efficiëntie.

Growtivity helpt ons de juiste combinaties te maken. Als partner kennen zij de technologie en de zorgmarkt. Maar misschien belangrijker is dat zij snappen welke fases wij als innovatief bedrijf doorlopen. Ze zijn bereid om vanuit onze visie vooruit te kijken en hebben tegelijkertijd de flexibiliteit om te anticiperen op de onvoorspelbaarheid van de zorgmarkt. Samen hebben we een stevig fundament gelegd waarmee we patiëntbehoeften optimaal kunnen invullen.

- Walter van Kuijen, CEO SmartQare

Onderdelen

Gepersonaliseerde intake/instroom

Maak nieuwe cliënt registraties eenvoudig en gepersonaliseerd met de Instroom module.

Configureerbaar cliënten portaal

Cliënten kunnen hun informatie bekijken en beheren, afspraken inplannen en rechtstreeks communiceren via een configureerbaar cliënten portaal. Geef specifieke informatie weer, of gebruik de ingebouwde chatfunctionaliteit voor extra gemak.

Beheer van zorgcontracten

Beheer zorgcontracten proactief en blijf op de hoogte van vergoedbare zorg met de Zorgcontracten Monitor van Frontoffice voor de Zorg. Onderhoud eenvoudig alle zorgcontract gerelateerde relaties.

Beheer van wachtlijsten

Bekijk en beheer de wachtlijst vanuit één bron met de Instroom module. Blijf op de hoogte van alle klantcommunicatie en wie verantwoordelijk is voor welke actie.

Ondersteuning bij beddenplanning

Maximaliseer de capaciteit en optimaliseer het gebruik van bedden per zorginstelling.

Matching beschikbaarheid

Vind een match met de unieke matching functionaliteit van de Frontoffice voor de Zorg. Stel criteria in die specifiek zijn voor elke zorglocatie.

Asset- en servicemanagement beheer

Volg en onderhoud zorgmiddelen op afstand, zoals bloeddrukmeters, rolstoelen en medicijndispensers.

Relatiebeheer

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer met CRM voor de zorg. Blijf gemakkelijk in contact met cliënten en andere relaties.

Ondersteuning voor feedback en enquêtes

Vraag eenvoudig feedback van cliënten, medewerkers, of andere relaties via online vragenlijsten en enquêtes.

Wat Frontoffice voor de zorg biedt

Zelf processen opzetten
 Werk met een workflow op maat
 Alle informatie op één plek
Regie over zorgprocessen
Gepersonaliseerde zorg
Automatische gegevensverwerking
 Portaal op maat voor cliënten

Belangrijkste voordelen

Persoonlijke relaties

Versterk relaties

Versterk relaties in de zorg met de unieke modules van Frontoffice voor de zorg. Blijf op de hoogte van de laatste status en voortgang van cliënt reizen, verhoog interactie en betrokkenheid en houd cliënten en patiënten op de hoogte.

Cliëntgerichte zorg

Deel informatie eenvoudig

Deel eenvoudig informatie binnen het team voor betere cliëntenzorg. Stel cliënten in staat om controle te hebben over hun zorg, vanaf het moment dat ze op de wachtlijst staan tot aan hun behandeling.

Flexibele oplossing

Kies wat je organisatie nodig heeft

Betaal en gebruik alleen wat je organisatie nodig heeft. Start met het instroomtraject of implementeer meerdere trajecten en een cliënt portaal.

Efficiënte en gepersonaliseerde instroom

Zorg voor de juiste zorg op de juiste plek met de Frontoffice voor de zorg. Verbeter de ervaring voor cliënten en medewerkers. Stroomlijn het intakeproces, elimineer afzonderlijke emails, het zoeken naar de status van een cliënt en zorg ervoor dat cliënten altijd op de hoogte zijn van de status van hun aanvraag.

Vraag een gepersonaliseerde demo aan.