Raad van Advies

Constateert, analyseert, informeert en adviseert

Growtivity’s Raad van Advies

Ben Noteboom, Willem Hellendoorn en Jan van Goch maken onderdeel uit van de Raad van Advies van Growtivity. Noteboom is voorzitter en samen met Hellendoorn en Van Goch adviseren zij de directie van Growtivity. De Raad van Advies is enthousiast over de missie van Growtivity om de digitale transformatie in de zorgsector klantvriendelijker en soepeler te laten verlopen, en op die manier positieve impact in de zorg te maken.

Tijdens periodieke bijeenkomsten wordt de koers met hen gedeeld en geeft de Raad zijn mening en adviezen. Op verzoek van de directie denken de leden ook mee over strategische onderwerpen.

Door hun jarenlange ervaring in de zorg en in het bedrijfsleven, biedt de Raad van Advies concrete meerwaarde bij het vormgeven en invullen van de groeiambities van Growtivity.

Voorzitter Ben Noteboom heeft een enorme ervaring in het aansturen van sterk groeiende organsaties. Als ex-CEO van Randstad en huidig Raad van Toezicht-lid bij Stichting Cancer Center Amsterdamen commissaris bij ondermeer KPN en Akzo Nobel, beschikt Noteboom over een uitgestrekt netwerk.

“De zorg is aan het veranderen. Ik zie digitalisering als een enorme kans voor de zorg om de gewenste verandering te versnellen. En het moet. Meer zorgvraag met gelijkblijvende financiering vormt een enorme uitdaging voor de maatschappij”.