Ons Team

Growy, Mascotte

Growy is de mascotte van Growtivity. Hij heeft een passie voor het helpen van zorgorganisaties bij het verbeteren van hun Cliëntreis. Hij helpt ze om de cliënttevredenheid te laten groeien en de werkdruk van medewerkers te laten krimpen. Door gebruik te maken van slimme digitalisering kan hij de administratieve lasten voor zorgmedewerkers tot wel 25% verminderen. Hierdoor krijgen ze meer tijd om zich te concentreren op het leveren van betere zorg aan hun cliënten.

Met zijn warme glimlach en enthousiaste houding is Growy de perfecte ambassadeur voor de missie van Growtivity om impact te maken in de zorg.

Marcella van Dijk, Salesforce Consultant

Ik ben Marcella, Salesforce consultant bij Growtivity. Ik ben een Rotterdamse Hoekenees; opgegroeid in de Hoek, maar woonachtig in Rotterdam. Ik ben in 2017 bij toeval vanuit de Telecom, Salesforce ingerold. Leek me wel leuk om software te implementeren in plaats van ‘simkaarten’. Na bijna 4 jaar met een Salesforce applicatie gewerkt te hebben in de recruitment, heb ik de overstap gemaakt naar Growtivity. De puzzelstukjes vielen een beetje op zijn plaats: een combinatie van Salesforce met de gezondheidszorg. Ik ben namelijk afgestudeerd in Zorgmanagement en had eigenlijk tot dat moment niet echt iets gedaan met mijn studie of iets kunnen betekenen voor de zorg. Ook hadden wat goede collega’s dezelfde overstap gemaakt, waardoor ik bij Growtivity de fijne samenwerking (en de gezelligheid) voort kon zetten. Ik heb verder passies in (uit)eten, terrassen, koken, legpuzzels en Sparta (icm Het Kasteel).

Jay van der Horst, Salesforce Consultant

Mijn naam is Jay. Mijn functie bij Growtivity is gelabeld ‘Salesforce Consultant’ in de grote wereld van Salesforce.

Mijn leergierigheid leidde mij tijdens het zoeken van een stage naar de intrigerende wereld van Salesforce. Een onbekende wereld die je kon vergelijken met een groeiende boom waarin je klimt. Dit is natuurlijk een figuurlijke referentie over de kennis die je op het platform opdoet. De kers op de taart; Growtivity zelf. Een bedrijf dat een enorm interessant platform gebruikt om een impact te maken in de zorg. De combinatie van deze twee samen, was een begin van de machtige start van mijn carrière; de eerste stappen van mijn reis.

Veel mensen worden blij door het helpen van anderen. Waarom niet een baan die een dusdanige impact heeft zodat dit elke dag kan? Er is een bepaald genot te halen uit de combinatie van Salesforce en Growtivity, wat nergens anders te vinden is. Vorderingen maken in de zorg en verbeteringen brengen, met de uiteindelijke doelstelling; duizenden cliënten en zorgmedewerkers helpen met een paar maanden werk. Deze impact maken we samen met Growtivity, een gevoel dat je niet kan beschrijven. Laten we het erop houden dat je er blij van wordt!

Naast het begin van mijn carrière en de reis om impact te maken, word ik ook als ieder ander blij van andere dingen. Zo houd ik ervan om dagelijks met mijn vriendin voor of na werk in de sportschool te trainen, leuke wandelingen te maken, wat lekkers te koken op de zondagavond met daarbij een serietje op Netflix aan en wat ons allemaal staande houdt: Koffie.

Maarten Scheper, Sales officer

Hi! Mijn naam is Maarten Scheper. Sinds mei ben ik de nieuwste aanwinst bij het team van Growtivity. Terwijl ik hier mijn reis begin als Sales Officer hier, breng ik een achtergrond in de fysiotherapie mee, waar ik ervaring heb opgedaan in de zorgsector met het helpen van mensen op hun weg naar herstel.

Mijn overstap naar de wereld van sales markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in mijn loopbaan. Hoewel het een grote verandering is geweest, ben ik gedreven door mijn passie voor interactie met mensen en het vinden van oplossingen die echt een verschil kunnen maken. In de zorgsector weet ik hoe belangrijk het is om een vertrouwensrelatie op te bouwen en hoe essentieel communicatie is. Het is deze drijfveer die me heeft geleid naar deze nieuwe rol, waar ik enthousiast ben om mijn ervaring in het begrijpen van de behoeften van individuen in de zorg en dit te combineren met de dynamiek van het bedrijfsleven.

Ik geloof sterk in de missie van Growtivity en de maatschappelijke bijdrage van dit bedrijf. Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan ons gezamenlijke succes. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde team van Growtivity te werken.

Naast mijn werkzaamheden bij Growtivity ben ik regelmatig te vinden op de padelbaan om een balletje te slaan en wedstrijden te spelen. Daarnaast kijk ik elk jaar weer uit naar de wintermaanden om in de bergen als skileraar of gewoon als recreatieve skiër vakantie te vieren. Als oud-fysiotherapeut ben ik de passie voor sport nog niet verloren!

Thom de Haan, Salesforce Consultant

Thom de Haan is Salesforce Consultant bij Growtivity en brengt een levenslange passie voor technologie mee. Die passie bezorgde Thom een Salesforce traineeship en sindsdien is hij toegewijd aan het vinden en creëren van de beste oplossingen voor zijn klanten. De flexibiliteit van Salesforce en de opties en mogelijkheden die het platform biedt, dagen hem steeds weer uit om de juiste oplossingen te vinden en te maken voor onze klanten.

En hoe mooi is het om dat te doen voor de zorg! Thom kan door zijn werk zorgorganisaties helpen bij hun digitale transformatie en zo een bijdrage leveren aan de verbetering van de gezondheidzorg.

Als Thom niet bezig is met zijn werk bij Growtivity, brengt hij graag tijd door met vrienden en speelt hij een spelletje Padel. Op warme dagen is hij vaak te vinden op een van de terrasjes in Den Bosch of op zijn motor om het prachtige Nederlandse platteland te verkennen.

Thom

Susan van Beers, Salesforce Consultant

Mijn naam is Susan van Beers en ik werk als Salesforce Consultant bij Growtivity. Jarenlang ben ik actief geweest binnen de recruitmentbranche en zo’n 5 jaar geleden ben ik Salesforce gaan implementeren binnen recruitment organisaties. Ik heb een klein jaartje gewerkt als zelfstandige, maar alhoewel ik een sporter in hart en nieren ben, ben ik erachter gekomen dat ik er als personal trainer te weinig voldoening uithaalde.

Een aantal goede oud-collega’s hebben een tijd geleden de overstap gemaakt naar Growtivity. Door hun positieve verhalen en mijn positieve kennismaking met de organisatie en de mensen die er werken was voor mij de keuze snel gemaakt. Impact maken in de zorg met een fijn team en werken met een geweldig platform heeft mij ervan overtuigd om bij Growtivity aan de slag te gaan. Ik ben gelukkig als ik organisaties kan helpen door naar ze te luisteren, mee te denken en te adviseren over mogelijke IT oplossingen en dit ook daadwerkelijk voor ze uit te voeren.

Naast mijn werk sport ik veel. Sportreizen zijn de ultieme combinatie van vrijheid en sportiviteit. Het liefst ga ik buiten hardlopen ergens op de heide of in een mooi bos, maar een uurtje helemaal stuk gaan bij crossfit kan ik ook waarderen. En voor de perfecte balans ga ik dan lekker uit eten of borrelen met vrienden!

Simon Boontjes, Sr. Salesforce Consultant

Mijn naam is Simon Boontjes. Ik ben Sr. Salesforce Consultant. Mijn achtergrond is werktuigbouwkunde en bedrijfskunde met vele jaren ervaring in Business Consultancy in handel, industrie en overheid. Ik heb voor Growtivity gekozen omdat ik me verwant voel met de doelstelling “Care for Solutions” en de cultuur van de onderneming mij past.

Ik wil graag met Growtivity onderscheid in de zorg maken omdat de focus binnen de zorg, op het leveren van zorg moet liggen en niet op de administratie van de zorg.

De administratieve processen moeten met zo min mogelijke inspanning kunnen worden uitgevoerd en daar komen de diensten en producten van Growtivity van pas.

Ik word zakelijk blij van samenwerken met klanten, collega’s en vakgenoten, ik word prive blij van muziek en sport beoefenen.

Hans Janse, Customer Success support

Ik ben Hans, sinds 1 augustus 2023 in dienst gekomen bij Growtivity als Customer Success Management support. Kortom: ik ga Kim ondersteunen bij Customer Success! Waarom en hoe ik bij Growtivity terecht ben gekomen is denk ik het beste uit te leggen door te beginnen rond het einde van mijn afstuderen van de opleiding Communicatie en Multimedia Design.

Al vanaf dat ik tegen het einde van mijn studie aan zat, wist ik niet zo goed wat ik na het afronden van de studie zou willen doen. Ik miste bij veel bedrijven en functies een stuk zingeving. Na een jaar gewerkt te hebben als administratief medewerker bij een sociaal medisch adviesbureau merkte ik dat ik naast zingeving toch ook groeimogelijkheid en werk op gebied van mijn opleiding nodig had. Zodoende ben ik weer op zoek gegaan naar iets nieuws en na een aantal interessante en goede gesprekken met de collega’s van Growtivity wist ik het zeker, ik zit hier op mijn plek!

Naast mijn werk sport ik graag. Ik doe voornamelijk Braziliaans Jiu Jitsu en houd ook zeker van een pot zaalvoetbal. Verder ben ik graag bezig met fotografie, wat ik oppak als ik op vakantie of op reis ben. Dit alles doe ik (natuurlijk) het liefst met mijn vrienden!

Marjan Alberts, Implementatie Manager

In 2020 heb ik voor het eerst een rol mogen vervullen in een project voor Growtivity. In juli 2021 ben ik aan boord gekomen als Implementatie Manager.

Impact maken in de Zorg. Digitale oplossingen creëren en implementeren voor mooie klanten, inclusief zorgverleners, cliënten en patiënten. Samen met mensen die dat eveneens nastreven. Daarmee maken we bij Growtivity het verschil.

Ik kom uit de hoek van A-merk fabrikanten en Retail, waar ik veel heb geleerd dat ik breder in wil zetten. Ik word blij van samenwerken aan een mooi eindresultaat, aan een stapje harder doen voor uitdagingen die daaraan bijdragen. Met mensen die ook het verschil willen maken uit toewijding en overtuiging.

Tijd doorbrengen met de mensen om me heen vind ik heerlijk en belangrijk, of dat nu thuis is of op een festival. Hoe dan ook ben ik een buitenmens, ben graag op het water, in de sneeuw, in het groen, weer of geen weer. Buiten geeft vrijheid en inspireert. 

Kim Smulders, Customer Success Manager

Na jaren in de recruitment te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar technologie. Ik ben begonnen met een recruitmentsysteem en later heb ik de overstap gemaakt naar een recruitmentsysteem op het platform Salesforce.

Ook al was ik fan geworden van het platform, werd het steeds meer duidelijk dat ik niet de meest technische consultant was. Mijn kracht is vooral de brug slaan tussen de wens van de klant en het development team. Ondanks dat ik de recruitment wereld op mijn duim kende, was ik toe aan meer betekenis in mijn werk. En dit heb ik gevonden bij Growtivity. De combinatie Salesforce en Zorg biedt mij de juiste uitdaging in mijn werk.

Ik bedien onze klanten als Projectmanager en als Customer Success Manager. In beide rollen kan ik mijn kennis inzetten om de gewenste brug te slaan tussen het vraagstuk en de techniek.

Naast mijn werk geniet ik van het gezinsleven met mijn partner, zoon en dochter. We houden van het leven buiten en we zijn regelmatig op het water te vinden. Onze grootste passie is wintersport en we maken graag verre reizen.

Remy Hartelo, Manager Operations

Ik ben Remy en sinds september 2020 werkzaam bij Growtivity in een (nu nog) dubbelrol. Gedeeltelijk zal ik me bezighouden met consultancy, waarbij ik kan putten uit jarenlange ervaring met het Salesforce-platform voor een grote speler in de recruitmentbranche. Hier heb ik voor grote, internationale bedrijven implementaties begeleid van recruitment software op Salesforce, vaak gecombineerd met standaard Salesforce-functionaliteiten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze productontwikkeling en zal ik de komende tijd samen met het ontwikkelteam gaan zorgen voor mooie innovaties voor de zorg, waarin we de patiënt/cliënt centraal stellen en gaan zorgen voor de best mogelijke processen hiervoor.

Aan het begin van de coronacrisis merkte ik dat ik mijn werk en mijn klanten onwijs leuk vond, maar dat ik graag mijn kennis wilde gaan toepassen in de zorg. Toeval bestaat niet, want mijn oude werkgever Jan van Gogh was inmiddels bij Growtivity gaan werken en vertelde dat ze op zoek waren naar consultants. Na een virtuele kop koffie met Jan en vervolggesprekken met Erik en Gerwin ben ik op 1 september vol enthousiasme begonnen en bouw ik nu mee aan het succes van Growtivity en aan het maken van zoveel mogelijk impact in de zorg!

Ik ben de trotse vader van ons zoontje Oscar en onze dochter Suze, waar ik zoveel mogelijk leuke dingen mee doe. Ook ga ik graag en vaak op vakantie (wie niet!); in de winter naar de bergen en de rest van het jaar overal en nergens! Daarnaast word ik erg blij van lekker eten met goede wijn of met een mooi speciaalbiertje!

Sabine Toxopeus, HR & Office Manager

Na jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de wintersport, werd ik in 2020 voor het eerst moeder. Na mijn zwangerschapsverlof was ik op zoek naar een baan met meer zekerheid en deze vond ik bij Growtivity. Eerst in de functie van Marketing & Office Manager, daarna als HR & Office Manager en inmiddels vorm ik samen met Kim en Remy het operationeel MT en ben ik verantwoordelijk voor HR, Office en Finance.

Ik weet nog dat ik bij het lezen van de vacature al een goed gevoel had bij Growtivity en tijdens de eerste gesprekken werd het warme gevoel nog meer aangewakkerd. Iedereen die hier werkt heeft echt hart voor de zorg en wil de zorg helpen. Dat vind ik mooi en daar kan ik mij echt bij aansluiten. Het geeft een goed gevoel om, naast commercieel, ook bezig te zijn om écht impact te maken in de zorg en blije klanten te spreken die vol lof over ons praten.

Verder word ik erg blij van mijn gezin, skiën, wielrennen, wandelen, lezen en maak ik graag mooie herinneringen door leuke dingen te doen met mijn man, dochter, vrienden en familie. ‘Geniet van iedere dag’ is mijn motto.   

Patricia van ’t Hof, Sales Manager

Ik ben sinds 1 september 2023 in dienst bij Growtivity en ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten, Wie ben ik; ik ben Patricia van ’t Hof, geboren en getogen in Purmerend en al meer dan 25 jaar werkzaam in de Zorg en ICT sector in de sales.

Na mijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik begonnen bij Roccade en daarna gestart bij Farrington, een Haarlems bedrijf, met de verkoop van ponsapparatuur (ja die bestonden toen nog voor de ponsplaatjes in ziekenhuizen) en document management. Dit hield in dat ik veel contact had met de medewerkers van het Centraal Medisch Archief en de ICT-afdeling voor het digitaliseren van het papieren patiëntendossier en om dit te koppelen aan het EPD. Hierin waren wij erg succesvol. Na een aantal jaar werd Farrington overgenomen door Nashuatec/Ricoh en werd ons aanbod uiteraard veel breder maar ik bleef mij altijd focussen op verbeterprocessen in de zorg. Zo heb ik daarna jarenlang oplossingen verkocht voor patiëntenlogistiek inzake het aanmeldproces van patiënten voor bijvoorbeeld een poliklinische afspraak. Ook andere oplossingen zoals document management, factuurverwerking en RPA (robot process automation) heb ik verkocht vanuit Ricoh.

En ook nog iets over mijzelf; ik ben al bijna 30 jaar samen met Eric en wij hebben 3 jongens van 19, 18 en 15. Verder speel ik tennis en handbal en houd ik van voetbal en verre vakanties. De jongens voetballen en padellen graag en mijn middelste wil graag profscheids worden en fluit nu reeds voor de KNVB en daarom ben ik ook regelmatig op een voetbalveld te vinden.

Femke Riel, Stichting Buddyhuis

Net als veel van mijn collega’s binnen Growtivity heb ik een achtergrond in recruitment. Een aantal jaar geleden besloot ik om die wereld achter mij te laten en een andere weg in te slaan richting zorg en het sociaal domein.

Helaas werd ik kort daarna ziek. Gedurende mijn behandeltraject voor borstkanker, koppelde mijn oncologisch chirurg mij aan een buddy. Dit plantte een zaadje dat inmiddels uitgegroeid is tot Stichting Buddyhuis.

Nu hou ik mij dagelijks bezig met buddyzorg en verbind ik zoveel mogelijk patiënten aan buddy’s. Daarmee ben ik eigenlijk toch weer een beetje terug in de werving, maar nu met een heel ander doel.

Inmiddels is Stichting Buddyhuis niet alleen meer actief binnen de oncologie, maar ook daarbuiten. Stichting Buddyhuis en Growtivity hebben samen Buddy4Care ontwikkeld, een applicatie die matching van buddy’s nog beter maakt en zorgt voor de veiligheid en privacy van gegevens. Fantastisch om deel uit te maken van het enthousiaste Growtivity team met een groot hart voor de zorg!

Gerwin Tromp, Partner

Vanaf de start van Growtivity ben ik betrokken geweest bij de opbouw van onze mooie club. Als partner werk ik dagelijks met veel plezier met de mooiste klanten aan projecten met impact.

Na een commerciële opleiding ben ik zo’n 15 jaar geleden gegrepen door de mogelijkheden die software biedt vanuit de gedachte dat ‘als het op een scherm past, dan kan het’. Dat ik deze gedachte nu in de zorg in kan zetten vind ik extra mooi. Zorg is een maatschappelijk zeer belangrijk thema waar we nu met Growtivity ons steentje aan kunnen bijdragen.

Wat ik onder andere mooi vind in het werk is het uitzoomen op een vraagstuk. Vooral in de zorg zien we dat veel processen uit andere branches goed herbruikbaar zijn, bijvoorbeeld rondom contact en interactie met patiënten/cliënten. Door soms simpelweg andere benamingen te gebruiken kan de zorg bestaande processen/tools zo overnemen, waardoor we veel tijd en geld kunnen besparen.

Naast het werk ben ik actief bij enkele culturele organisaties in mijn woonplaats Harderwijk. Het samen met een club vrijwilligers organiseren van evenementen geeft me veel energie en plezier. Uiteraard in combinatie met leuke dingen doen met mijn gezinnetje, waarbij mijn dochters Gioya en Dani mijn mooiste bezit zijn.

Erik Koridon, Founder

Als ondernemer en mens kwam ik op het punt dat ik mezelf de vraag stelde “wat kan ik bijdragen aan de maatschappij?”. Typisch een vraag die past bij mijn leeftijd :-). Naast een aantal andere zaken die ik ben gaan doen werd mij snel duidelijk dat ik alles wat ik geleerd en ervaren had tot nu toe in dienst kon stellen van het verbeteren van een groot goed; de Zorg. Wij hebben er allemaal mee te maken en we moeten de zorg gaan veranderen. Deze missie vertaalde zich in “impact-maken-in-de-zorg”. Vanuit deze missie heb ik Growtivity opgericht. Als snel sloot Gerwin Tromp aan die verstand van de inhoud heeft. Samen met Gerwin zijn we het avontuur aangegaan om via digitalisering de zorg slimmer te verlenen en impact te hebben op het welzijn van ons allen. En nu is het een echt bedrijf, hoe mooi is dat?

Vragen?

We helpen je graag.