Ons Team

Growy, Mascotte

Growy is de lieve mascotte van Growtivity. Hij heeft een passie voor het helpen van zorgorganisaties bij het verbeteren van hun Cliëntreis. Hij helpt ze om de cliënttevredenheid te laten groeien en de werkdruk van medewerkers te laten krimpen. Door gebruik te maken van slimme digitalisering kan hij de administratieve lasten voor zorgmedewerkers tot wel 25% verminderen. Hierdoor krijgen ze meer tijd om zich te concentreren op het leveren van betere zorg aan hun cliënten.

Met zijn warme glimlach en enthousiaste houding is Growy de perfecte ambassadeur voor de missie van Growtivity om impact te maken in de zorg.

In zijn vrije tijd geniet Growy ervan de natuur te verkennen, nieuwe gerechten uit te proberen en nieuwe vrienden te ontmoeten. Hij houdt ook van boeken lezen en films kijken die hem inspireren een beter mens te worden en een positieve impact op de wereld te hebben.

Jay van der Horst, Salesforce Consultant

Mijn naam is Jay. Mijn functie bij Growtivity is gelabeld ‘Salesforce Consultant’ in de grote wereld van Salesforce.

Mijn leergierigheid leidde mij tijdens het zoeken van een stage naar de intrigerende wereld van Salesforce. Een onbekende wereld die je kon vergelijken met een groeiende boom waarin je klimt. Dit is natuurlijk een figuurlijke referentie over de kennis die je op het platform opdoet. De kers op de taart; Growtivity zelf. Een bedrijf dat een enorm interessant platform gebruikt om een impact te maken in de zorg. De combinatie van deze twee samen, was een begin van de machtige start van mijn carrière; de eerste stappen van mijn reis.

Veel mensen worden blij door het helpen van anderen. Waarom niet een baan die een dusdanige impact heeft zodat dit elke dag kan? Er is een bepaald genot te halen uit de combinatie van Salesforce en Growtivity, wat nergens anders te vinden is. Vorderingen maken in de zorg en verbeteringen brengen, met de uiteindelijke doelstelling; duizenden cliënten en zorgmedewerkers helpen met een paar maanden werk. Deze impact maken we samen met Growtivity, een gevoel dat je niet kan beschrijven. Laten we het erop houden dat je er blij van wordt!

Naast het begin van mijn carrière en de reis om impact te maken, word ik ook als ieder ander blij van andere dingen. Zo houd ik ervan om dagelijks met mijn vriendin voor of na werk in de sportschool te trainen, leuke wandelingen te maken, wat lekkers te koken op de zondagavond met daarbij een serietje op Netflix aan en wat ons allemaal staande houdt: Koffie.

Marcella van Dijk, Salesforce Consultant

Ik ben Marcella, Salesforce consultant bij Growtivity. Ik ben een Rotterdamse Hoekenees. Opgegroeid in de Hoek (en nog veel te vinden, familie, vrienden, bardienst en strand uiteraard), maar woonachtig in Rotterdam. Ben in 2017 bij toeval vanuit de Telecom, Salesforce ingerold. Leek me wel leuk om software te implementeren in plaats van ‘simkaarten’. Na bijna 4 jaar met een Salesforce applicatie gewerkt te hebben in de recruitment, heb ik de overstap gemaakt naar Growtivity. De puzzelstukjes vielen een beetje op zijn plaats: een combinatie van Salesforce met de gezondheidszorg. Ik ben namelijk afgestudeerd in Zorgmanagement en had eigenlijk tot dat moment niet echt iets gedaan met mijn studie of iets kunnen betekenen voor de zorg. Ook hadden wat goede collega’s dezelfde overstap gemaakt, waardoor ik bij Growtivity de fijne samenwerking (en de gezelligheid) voort kon zetten. Ik vind het verder goud om uiteten te gaan, terrasje, hapje, drankje, legpuzzels, Sparta (icm Het Kasteel) en met mezelf naar de bioscoop te gaan of op een zaterdagochtend een ommetje te maken door de stad als die ontwaakt.

Thom de Haan, Salesforce Consultant

Thom de Haan is Salesforce Consultant bij Growtivity en brengt een levenslange passie voor technologie mee. Die passie bezorgde Thom een Salesforce traineeship en sindsdien is hij toegewijd aan het vinden en creëren van de beste oplossingen voor zijn klanten. De flexibiliteit van Salesforce en de opties en mogelijkheden die het platform biedt, dagen hem steeds weer uit om de juiste oplossingen te vinden en te maken voor onze klanten.

En hoe mooi is het om dat te doen voor de zorg! Thom kan door zijn werk zorgorganisaties helpen bij hun digitale transformatie en zo een bijdrage leveren aan de verbetering van de gezondheidzorg.

Als Thom niet bezig is met zijn werk bij Growtivity, brengt hij graag tijd door met vrienden en speelt hij een spelletje Padel. Op warme dagen is hij vaak te vinden op een van de terrasjes in Den Bosch of op zijn motor om het prachtige Nederlandse platteland te verkennen.

Thom

Susan van Beers, Sr. Salesforce Business Consultant

Mijn naam is Susan van Beers en ik werk als Sr. Salesforce Business Consultant bij Growtivity. Jarenlang ben ik actief geweest binnen de recruitmentbranche en zo’n 5 jaar geleden ben ik Salesforce gaan implementeren binnen recruitment organisaties. Ik heb een klein jaartje gewerkt als zelfstandige, maar alhoewel ik een sporter in hart en nieren ben, ben ik erachter gekomen dat ik er als personal trainer te weinig voldoening uithaalde.

Een aantal goede oud-collega’s hebben een tijd geleden de overstap gemaakt naar Growtivity. Door hun positieve verhalen en mijn positieve kennismaking met de organisatie en de mensen die er werken was voor mij de keuze snel gemaakt. Impact maken in de zorg met een fijn team en werken met een geweldig platform heeft mij ervan overtuigd om bij Growtivity aan de slag te gaan. Ik ben gelukkig als ik organisaties kan helpen door naar ze te luisteren, mee te denken en te adviseren over mogelijke IT oplossingen en dit ook daadwerkelijk voor ze uit te voeren.

Naast mijn werk sport ik veel. Sportreizen zijn de ultieme combinatie van vrijheid en sportiviteit. Het liefst ga ik buiten hardlopen ergens op de heide of in een mooi bos, maar een uurtje helemaal stuk gaan bij crossfit kan ik ook waarderen. En voor de perfecte balans ga ik dan lekker uit eten of borrelen met vrienden!

Simon Boontjes, Sr. Salesforce Consultant

Mijn naam is Simon Boontjes. Ik ben Sr. Salesforce Consultant. Mijn achtergrond is werktuigbouwkunde en bedrijfskunde met vele jaren ervaring in Business Consultancy in handel, industrie en overheid. Ik heb voor Growtivity gekozen omdat ik me verwant voel met de doelstelling “Care for Solutions” en de cultuur van de onderneming mij past.

Ik wil graag met Growtivity onderscheid in de zorg maken omdat de focus binnen de zorg, op het leveren van zorg moet liggen en niet op de administratie van de zorg.

De administratieve processen moeten met zo min mogelijke inspanning kunnen worden uitgevoerd en daar komen de diensten en producten van Growtivity van pas.

Ik word zakelijk blij van samenwerken met klanten, collega’s en vakgenoten, ik word prive blij van muziek en sport beoefenen.

Hans Janse, Customer Success support

Hans Janse werkt als Customer Success Management Support bij Growtivity. Sport speelt een belangrijke rol in het leven van Hans. Hij heeft een bijzondere passie voor Braziliaans jiu-jitsu, waardoor hij zichzelf fysiek en mentaal kan uitdagen en daarnaast doet hij af en toe aan zaalvoetbal. Door zijn interesse in fysieke en mentale gezondheid is hij begonnen aan een opleiding tot sportmasseur. Je kunt hem inmiddels het een ander vragen over blessurevrij blijven en/of hoe je het beste weer kunt beginnen met sporten als je toch een blessure hebt opgelopen. In zijn overige vrije tijd gamed en reist Hans graag samen met zijn vrienden en dan koestert hij zijn artistieke kant door middel van fotografie.

Marjan Alberts, Implementatie Manager

In 2020 heb ik voor het eerst een rol mogen vervullen in een project voor Growtivity. In juli 2021 ben ik aan boord gekomen als Implementatie Manager.

Impact maken in de Zorg. Digitale oplossingen creëren en implementeren voor mooie klanten, inclusief zorgverleners, cliënten en patiënten. Samen met mensen die dat eveneens nastreven. Daarmee maken we bij Growtivity het verschil.

Ik kom uit de hoek van A-merk fabrikanten en Retail, waar ik veel heb geleerd dat ik breder in wil zetten. Ik word blij van samenwerken aan een mooi eindresultaat, aan een stapje harder doen voor uitdagingen die daaraan bijdragen. Met mensen die ook het verschil willen maken uit toewijding en overtuiging.

Tijd doorbrengen met de mensen om me heen vind ik heerlijk en belangrijk, of dat nu thuis is of op een festival. Hoe dan ook ben ik een buitenmens, ben graag op het water, in de sneeuw, in het groen, weer of geen weer. Buiten geeft vrijheid en inspireert. 

Kim Smulders, Customer Success Manager

Na jaren in de recruitment te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar technologie. Ik ben begonnen met een recruitmentsysteem en later heb ik de overstap gemaakt naar een recruitmentsysteem op het platform Salesforce.

Ook al was ik fan geworden van het platform, werd het steeds meer duidelijk dat ik niet de meest technische consultant was. Mijn kracht is vooral de brug slaan tussen de wens van de klant en het development team. Ondanks dat ik de recruitment wereld op mijn duim kende, was ik toe aan meer betekenis in mijn werk. En dit heb ik gevonden bij Growtivity. De combinatie Salesforce en Zorg biedt mij de juiste uitdaging in mijn werk.

Ik bedien onze klanten als Projectmanager en als Customer Success Manager. In beide rollen kan ik mijn kennis inzetten om de gewenste brug te slaan tussen het vraagstuk en de techniek.

Naast mijn werk geniet ik van het gezinsleven met mijn partner, zoon en dochter. We houden van het leven buiten en we zijn regelmatig op het water te vinden. Onze grootste passie is wintersport en we maken graag verre reizen.

Remy Hartelo, Manager Operations

Ik ben Remy en sinds september 2020 werkzaam bij Growtivity in een (nu nog) dubbelrol. Gedeeltelijk zal ik me bezighouden met consultancy, waarbij ik kan putten uit jarenlange ervaring met het Salesforce-platform voor een grote speler in de recruitmentbranche. Hier heb ik voor grote, internationale bedrijven implementaties begeleid van recruitment software op Salesforce, vaak gecombineerd met standaard Salesforce-functionaliteiten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze productontwikkeling en zal ik de komende tijd samen met het ontwikkelteam gaan zorgen voor mooie innovaties voor de zorg, waarin we de patiënt/cliënt centraal stellen en gaan zorgen voor de best mogelijke processen hiervoor.

Aan het begin van de coronacrisis merkte ik dat ik mijn werk en mijn klanten onwijs leuk vond, maar dat ik graag mijn kennis wilde gaan toepassen in de zorg. Toeval bestaat niet, want mijn oude werkgever Jan van Gogh was inmiddels bij Growtivity gaan werken en vertelde dat ze op zoek waren naar consultants. Na een virtuele kop koffie met Jan en vervolggesprekken met Erik en Gerwin ben ik op 1 september vol enthousiasme begonnen en bouw ik nu mee aan het succes van Growtivity en aan het maken van zoveel mogelijk impact in de zorg!

Ik ben de trotse vader van ons zoontje Oscar en onze dochter Suze, waar ik zoveel mogelijk leuke dingen mee doe. Ook ga ik graag en vaak op vakantie (wie niet!); in de winter naar de bergen en de rest van het jaar overal en nergens! Daarnaast word ik erg blij van lekker eten met goede wijn of met een mooi speciaalbiertje!

Sabine Toxopeus, HR & Office Manager

Na jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de wintersport en ik in de zomermaanden allerlei werkzaamheden in marketing en office verrichtte, werd ik in 2020 voor het eerst moeder. Na mijn zwangerschapsverlof was ik op zoek naar een baan met meer zekerheid en deze vond ik bij Growtivity in de functie van HR & Office Manager.

Bij het lezen van de vacature had ik al een goed gevoel bij Growtivity en tijdens de eerste gesprekken werd het warme gevoel nog meer aangewakkerd. Iedereen die hier werkt heeft echt hart voor de zorg en wil de zorg helpen. Dat vind ik mooi en daar kan ik mij echt bij aansluiten. Het geeft een goed gevoel om, naast commercieel, ook bezig te zijn om écht impact te maken in de zorg en blije klanten te spreken die vol lof over ons praten.

Verder word ik erg blij van mijn gezin, is skiën mijn passie, lees ik graag en maak graag mooie herinneringen door te reizen en leuke dingen te doen met mijn man, dochter, vrienden en familie.  

Gerwin Tromp, Partner

Vanaf de start van Growtivity ben ik betrokken geweest bij de opbouw van onze mooie club. Als partner werk ik dagelijks met veel plezier met de mooiste klanten aan projecten met impact.

Na een commerciële opleiding ben ik zo’n 15 jaar geleden gegrepen door de mogelijkheden die software biedt vanuit de gedachte dat ‘als het op een scherm past, dan kan het’. Dat ik deze gedachte nu in de zorg in kan zetten vind ik extra mooi. Zorg is een maatschappelijk zeer belangrijk thema waar we nu met Growtivity ons steentje aan kunnen bijdragen.

Wat ik onder andere mooi vind in het werk is het uitzoomen op een vraagstuk. Vooral in de zorg zien we dat veel processen uit andere branches goed herbruikbaar zijn, bijvoorbeeld rondom contact en interactie met patiënten/cliënten. Door soms simpelweg andere benamingen te gebruiken kan de zorg bestaande processen/tools zo overnemen, waardoor we veel tijd en geld kunnen besparen.

Naast het werk ben ik actief bij enkele culturele organisaties in mijn woonplaats Harderwijk. Het samen met een club vrijwilligers organiseren van evenementen geeft me veel energie en plezier. Uiteraard in combinatie met leuke dingen doen met mijn gezinnetje, waarbij mijn dochters Gioya en Dani mijn mooiste bezit zijn.

Erik Koridon, Founder

Als ondernemer en mens kwam ik op het punt dat ik mezelf de vraag stelde “wat kan ik bijdragen aan de maatschappij?”. Typisch een vraag die past bij mijn leeftijd :-). Naast een aantal andere zaken die ik ben gaan doen werd mij snel duidelijk dat ik alles wat ik geleerd en ervaren had tot nu toe in dienst kon stellen van het verbeteren van een groot goed; de Zorg. Wij hebben er allemaal mee te maken en we moeten de zorg gaan veranderen. Deze missie vertaalde zich in “impact-maken-in-de-zorg”. Vanuit deze missie heb ik Growtivity opgericht. Als snel sloot Gerwin Tromp aan die verstand van de inhoud heeft. Samen met Gerwin zijn we het avontuur aangegaan om via digitalisering de zorg slimmer te verlenen en impact te hebben op het welzijn van ons allen. En nu is het een echt bedrijf, hoe mooi is dat?

Jan van Goch, Partner

Sinds 2019 ben ik betrokken bij Growtivity als Partner. De ambitie om zoveel mogelijk impact te hebben in de zorg sprak mij direct aan. Daarnaast werken er gewoon heel veel leuke collega’s met het hart op de goede plek. Voor Growtivity heb ik bij verschillende andere softwarebedrijven rollen gehad op het gebied van strategie, marketing, innovatie en sales. Nu help ik Growtivity bij het maken van de goede keuze en het bepalen van de juiste focus. De zorg zou ik graag willen helpen met innoveren. Veel is al bedacht door andere instellingen en organisaties. Ik hou er van deze ervaringen toe te passen bij nieuwe vragen die wij krijgen uit de zorg. Verder merk ik dat technologie niet meer de beperkende factor is. Het gaat erom de ambitie in de zorg te vertalen naar slimme processen. Wij noemen dat ook wel journeys.

Naast mijn werk haal ik veel energie door op avontuur te gaan. Het liefst ben ik een paar keer per jaar met een groep mensen in de woestijn of andere verlaten plek. Lekker loskomen van alles en beseffen waar het leven om draait. Je vindt me ook vaak op het water en het liefst in een storm op zee met mijn windsurfboard..

Vragen?

We helpen je graag.