Ons Team

Laat je inspireren door ‘onze’ specialisten

Erik Koridon, Founder

Als ondernemer en mens kwam ik op het punt dat ik mezelf de vraag stelde “wat kan ik bijdragen aan de maatschappij?”. Typisch een vraag die past bij mijn leeftijd :-). Naast een aantal andere zaken die ik ben gaan doen werd mij snel duidelijk dat ik alles wat ik geleerd en ervaren had tot nu toe in dienst kon stellen van het verbeteren van een groot goed; de Zorg. Wij hebben er allemaal mee te maken en we moeten de zorg gaan veranderen. Deze missie vertaalde zich in “impact-maken-in-de-zorg”. Vanuit deze missie heb ik Growtivity opgericht. Als snel sloot Gerwin Tromp aan die verstand van de inhoud heeft. Samen met Gerwin zijn we het avontuur aangegaan om via digitalisering de zorg slimmer te verlenen en impact te hebben op het welzijn van ons allen. En nu is het een echt bedrijf, hoe mooi is dat?

Omdat ik met veel nieuwe ideeën rondloop en Growtivity stevig staat, heb ik met vol vertrouwen het directeurs stokje overgedragen aan Michel Peters. En als we het over passie en energie hebben….

Gerwin Tromp, Partner

Vanaf de start van Growtivity ben ik betrokken geweest bij de opbouw van onze mooie club. Als partner werk ik dagelijks met veel plezier met de mooiste klanten aan projecten met impact.

Na een commerciële opleiding ben ik zo’n 15 jaar geleden gegrepen door de mogelijkheden die software biedt vanuit de gedachte dat ‘als het op een scherm past, dan kan het’. Dat ik deze gedachte nu in de zorg in kan zetten vind ik extra mooi. Zorg is een maatschappelijk zeer belangrijk thema waar we nu met Growtivity ons steentje aan kunnen bijdragen.

Wat ik onder andere mooi vind in het werk is het uitzoomen op een vraagstuk. Vooral in de zorg zien we dat veel processen uit andere branches goed herbruikbaar zijn, bijvoorbeeld rondom contact en interactie met patiënten/cliënten. Door soms simpelweg andere benamingen te gebruiken kan de zorg bestaande processen/tools zo overnemen, waardoor we veel tijd en geld kunnen besparen.

Naast het werk ben ik actief bij enkele culturele organisaties in mijn woonplaats Harderwijk. Het samen met een club vrijwilligers organiseren van evenementen geeft me veel energie en plezier. Uiteraard in combinatie met leuke dingen doen met mijn gezinnetje, waarbij mijn dochters Gioya en Dani mijn mooiste bezit zijn.

Jan van Goch, Partner

Sinds 2019 ben ik betrokken bij Growtivity als Partner. De ambitie om zoveel mogelijk impact te hebben in de zorg sprak mij direct aan. Daarnaast werken er gewoon heel veel leuke collega’s met het hart op de goede plek. Voor Growtivity heb ik bij verschillende andere softwarebedrijven rollen gehad op het gebied van strategie, marketing, innovatie en sales. Nu help ik Growtivity bij het maken van de goede keuze en het bepalen van de juiste focus. De zorg zou ik graag willen helpen met innoveren. Veel is al bedacht door andere instellingen en organisaties. Ik hou er van deze ervaringen toe te passen bij nieuwe vragen die wij krijgen uit de zorg. Verder merk ik dat technologie niet meer de beperkende factor is. Het gaat erom de ambitie in de zorg te vertalen naar slimme processen. Wij noemen dat ook wel journeys.

Naast mijn werk haal ik veel energie door op avontuur te gaan. Het liefst ben ik een paar keer per jaar met een groep mensen in de woestijn of andere verlaten plek. Lekker loskomen van alles en beseffen waar het leven om draait. Je vindt me ook vaak op het water en het liefst in een storm op zee met mijn windsurfboard..

Simon Boontjes, Sr. Salesforce Consultant

Mijn naam is Simon Boontjes. Ik ben Sr. Salesforce Consultant. Mijn achtergrond is werktuigbouwkunde en bedrijfskunde met vele jaren ervaring in Business Consultancy in handel, industrie en overheid. Ik heb voor Growtivity gekozen omdat ik me verwant voel met de doelstelling “Care for Solutions” en de cultuur van de onderneming mij past.

Ik wil graag met Growtivity onderscheid in de zorg maken omdat de focus binnen de zorg, op het leveren van zorg moet liggen en niet op de administratie van de zorg.

De administratieve processen moeten met zo min mogelijke inspanning kunnen worden uitgevoerd en daar komen de diensten en producten van Growtivity van pas.

Ik word zakelijk blij van samenwerken met klanten, collega’s en vakgenoten, ik word prive blij van muziek en sport beoefenen.

Michel Peters, CEO

Ik ben Michel Peters, directeur van Growtivity sinds 1 april 2021. Van huis uit ben ik bestuurlijk informatiekundige. Sinds 1998 ben ik in de zorgsector bezig om IT zinnig en passend in te brengen om zorg en bedrijfsvoering te ondersteunen. De jaren tot 2016 was ik voornamelijk actief op projectmatige basis vanuit mijn eigen bedrijf. Sinds 2016 heb ik 5 jaar lang sturing en richting gegeven aan de ontwikkeling van de digitalisering in een grote gehandicaptenzorgorganisatie. Door de jaren heen heb ik steeds meer geleerd een juiste balans aan te brengen tussen mens, proces en technologie.
In mijn vorige avontuur is Growtivity jaren partner geweest om te helpen invulling te geven aan de ontwikkeling van het Salesforce-platform. Behalve hun kennis en kunde, viel de gedrevenheid en betrokkenheid bij de zorg me op. De uitnodiging van oprichter Erik Koridon in het najaar van 2020 om te verkennen of ik de komende jaren leiding wil geven aan de ontwikkeling van Growtivity, heeft geleid tot nog meer bevestiging dat Growtivity daadwerkelijk impact kan maken in de zorg. En ook bevestiging dat Growtivity mij past als een huis. Met de oplossingen die Growtivity ontwikkelt, hoop ik dat cliënten en patiënten in toenemende mate eenvoudiger informatie kunnen uitwisselen met zorgverleners en dat zorgverleners zo min mogelijk belast worden met administratie. Mijn missie is om hierbij optimaal aan te sluiten bij de leefwereld van zorgverleners, cliënten en patiënten.
Behalve mijn werk krijg ik veel energie van sport (zowel zelf doen als kijken naar sport), actieve vakanties, koken en eten-drinken-vrolijk-zijn met familie en vrienden.

Remy Hartelo, Sr. Salesforce Consultant

Ik ben Remy en sinds september 2020 werkzaam bij Growtivity in een (nu nog) dubbelrol. Gedeeltelijk zal ik me bezighouden met consultancy, waarbij ik kan putten uit jarenlange ervaring met het Salesforce-platform voor een grote speler in de recruitmentbranche. Hier heb ik voor grote, internationale bedrijven implementaties begeleid van recruitment software op Salesforce, vaak gecombineerd met standaard Salesforce-functionaliteiten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze productontwikkeling en zal ik de komende tijd samen met het ontwikkelteam gaan zorgen voor mooie innovaties voor de zorg, waarin we de patiënt/cliënt centraal stellen en gaan zorgen voor de best mogelijke processen hiervoor.

Aan het begin van de coronacrisis merkte ik dat ik mijn werk en mijn klanten onwijs leuk vond, maar dat ik graag mijn kennis wilde gaan toepassen in de zorg. Toeval bestaat niet, want mijn oude werkgever Jan van Gogh was inmiddels bij Growtivity gaan werken en vertelde dat ze op zoek waren naar consultants. Na een virtuele kop koffie met Jan en vervolggesprekken met Erik en Gerwin ben ik op 1 september vol enthousiasme begonnen en bouw ik nu mee aan het succes van Growtivity en aan het maken van zoveel mogelijk impact in de zorg!

Ik ben de trotse vader van ons zoontje Oscar van ruim 2,5 jaar oud, waar ik zoveel mogelijk leuke dingen mee doe. Ook ga ik graag en vaak op vakantie (wie niet!); in de winter naar de bergen en de rest van het jaar overal en nergens! Daarnaast word ik erg blij van lekker eten met goede wijn of met een mooi speciaalbiertje!

Kim Smulders, Customer Success Manager

Na jaren in de recruitment te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar technologie. Ik ben begonnen met een recruitmentsysteem en later heb ik de overstap gemaakt naar een recruitmentsysteem op het platform Salesforce.

Ondanks ik fan was geworden van het platform, werd het steeds meer duidelijk dat ik niet de meest technische consultant was. Mijn kracht is vooral de brug slaan tussen de wens van de klant en het development team. Ondanks dat ik de recruitment wereld op mijn duim kende, was ik toe aan meer betekenis in mijn werk. En dit heb ik gevonden bij Growtivity. De combinatie Salesforce en Zorg biedt mij de juiste uitdaging in mijn werk.

Op dit moment bedien ik onze klanten als Projectmanager en als Customer Success Manager. In beide rollen kan ik mijn kennis inzetten om de gewenste brug te slaan tussen het vraagstuk en de techniek.

Naast mijn werk geniet ik van het gezinsleven met mijn partner, zoon en dochter. We houden van het leven buiten en we zijn regelmatig op het water te vinden. Onze grootste passie is wintersport en als het weer kan maken we graag verre reizen.

Anne van Turnhout, Customer Success Manager

Voordat ik bij Growtivity aan de slag ging heb ik een master afgerond waarin het belang van cross sectorale samenwerkingen centraal staat. Na mijn studie heb ik onderzoek gedaan in het UMC Utrecht naar het beïnvloeden van wachttijdbeleving van patiënten op de afdeling Psychiatrie. Tijdens dit onderzoek zag ik dat er in andere sectoren veel aandacht wordt besteed aan het beïnvloeden van wachttijdbeleving en dat de zorg achter bleef. Dat moet anders dacht ik! Growtivity is een bedrijf waar de zorgmedewerker/patiënt/cliënt en persoonlijke behandeling op 1 staat, en Salesforce toepast in de zorg (prachtig voorbeeld van een cross-sectorale oplossing).

Sinds februari 2019 ben ik betrokken bij Growtivity, eerder als UX/UI specialist maar inmiddels als Projectmanager en Customer Success Manager. In deze dubbelrol werk ik aan het vertalen van de vraag van een organisatie naar de techniek van Salesforce op basis van een ‘best practices’. Mijn kracht zit in de creatieve Design sessies; onderzoeken waar het knelpunt zit zodat we als 1 team tot de juiste oplossing komen.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met creatieve projecten. De komende jaren zal dit vooral betekenen dat ik samen met mijn partner plannen maak voor de verbouwing van ons huis in Antwerpen. We gaat de woning namelijk zelf renoveren!

Wouter Bulten, E-health Solution Architect

Ik ben Wouter Bulten, “e-health solution architect” of in het Nederlands; ik vertaal zorgprocessen naar software oplossingen. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en zo’n 20 jaar werkzaam in diverse zorggerelateerde sectoren zoals tandheelkunde, diergeneeskunde en uiteraard humane zorg. Verder weet ik als vader van 5, waaronder een tweeling, en mantelzorger alles over het efficiënt inzetten van tijd om optimaal en kwalitatieve zorg te kunnen leveren.

Ik zou kunnen zeggen dat ik vanwege de passie voor zorg of de kennis van Salesforce heb gekozen voor het werken bij Growtivity, maar eigenlijk zijn dat niet de werkelijke redenen. Het is gewoon een hele leuke club gedreven mensen met een drang naar innovatie binnen een interesseveld welke ook de mijne is. Dat maakt dat ik mijn werk met veel plezier kan doen. Een bonus is dat ik met een enorme variatie aan zorgbedrijven en mensen in contact kom. Dat heeft mij inzichten gegeven die ik nooit had kunnen bedenken.

Goede zorg, in de breedste zin van het woord, staat voor mij aan de basis van levenskwaliteit en geluk. Of dit nu gaat om plezier maken met de kinderen in onze wijk tijdens een zomerkamp, of het kunnen bijdragen aan een respectabele palliatieve zorg. In de hele range zit een bijdrage aan een stukje levensgeluk van een ander. Ooit werkte ik als adviseur op het gebied van wortelkanaalbehandelingen, niet het meest charmante onderwerp om over te praten, tot het moment dat een tandarts mij vroeg of ik mij wel besefte dat ik in potentie het leven van 400.000 mensen per jaar wat verlichtte met een goed advies. Dát is impact maken in de zorg. Dat idee draag ik nog altijd mee en hier haal ik mijn plezier en motivatie uit.

Ik word blij van een ijskoud biertje en een boek in een hangmat op een zonnige camping met om mij heen het gezin. Maar ik mag mij ook heel graag vermaken op het circuit, de adrenaline van het racen en de flow waar je in komt vind ik heerlijk. Je zou kunnen zeggen dat ik het meest blij word wanneer de buitenwereld even ver weg is, al moet ik zeggen dat de Covid periode mij ook heeft geleerd dat dit niet te lang moet duren 🙂

Sabine Toxopeus, Marketing & Office Manager

Na jaren zelfstandig ondernemer te zijn geweest in de wintersport en ik in de zomermaanden allerlei werkzaamheden in marketing en office verrichtte, werd ik in 2020 voor het eerst moeder. Na mijn zwangerschapsverlof was ik op zoek naar een baan met meer zekerheid en deze vond ik bij Growtivity in de functie van Marketing en Office Manager.

Bij het lezen van de vacature had ik al een goed gevoel bij Growtivity en tijdens de eerste gesprekken werd het warme gevoel nog meer aangewakkerd. Iedereen die hier werkt heeft echt hart voor de zorg en wil de zorg helpen. Dat vind ik mooi en daar kan ik mij echt bij aansluiten. Het geeft een goed gevoel om, naast commercieel, ook bezig te zijn om écht impact te maken in de zorg en blije klanten te spreken die vol lof over ons praten.

Verder word ik erg blij van mijn gezin, is skiën mijn passie, lees ik graag en maak graag mooie herinneringen door te reizen en leuke dingen te doen met mijn man, dochter, vrienden en familie.  

Marcella van Dijk, Salesforce Consultant

Ik ben Marcella, Salesforce consultant bij Growtivity. Ik ben een Rotterdamse Hoekenees. Opgegroeid in de Hoek (en nog veel te vinden, familie, vrienden, bardienst en strand uiteraard), maar woonachtend in Rotterdam. Ben in 2017 bij toeval vanuit de Telecom, Salesforce ingerold. Leek me wel leuk om software te implementeren in plaats van ‘simkaarten’. Na bijna 4 jaar met een Salesforce applicatie gewerkt te hebben in de recruitment, heb ik de overstap gemaakt naar Growtivity. De puzzelstukjes vielen een beetje op zijn plaats: een combinatie van Salesforce met de gezondheidszorg. Ik ben namelijk afgestudeerd in Zorgmanagement en had eigenlijk tot dat moment niet echt iets gedaan met mijn studie of iets kunnen betekenen voor de zorg. Ook hadden wat goede collega’s dezelfde overstap gemaakt, waardoor ik bij Growtivity de fijne samenwerking (en de gezelligheid) voort kon zetten. Ik vind het verder goud om uiteten te gaan, terrasje, hapje, drankje, legpuzzels, Sparta (icm Het Kasteel) en met mezelf naar de bioscoop te gaan of op een zaterdagochtend een ommetje te maken door de stad als die ontwaakt.

Jay van der Horst, Salesforce Consultant

Mijn naam is Jay. Mijn huidige functie bij Growtivity is gelabeld ‘Salesforce Consultant’ in de grote wereld van Salesforce.

Mijn leergierigheid leidde mij tijdens het zoeken van een stage naar de intrigerende wereld van Salesforce. Een onbekende wereld die je kon vergelijken met een groeiende boom waarin je klimt. Dit is natuurlijk een figuurlijke referentie over de kennis die je op het platform opdoet. De kers op de taart; Growtivity zelf. Een bedrijf die een enorm interessant platform gebruikt om een impact te maken in de zorg. De combinatie van deze twee samen, was een begin van de machtige start naar mijn carrière; de eerste stappen van mijn reis.

Veel mensen worden blij door het helpen van anderen. Waarom niet een baan die een dusdanige impact heeft zodat dit elke dag kan? Er is een bepaald genot te halen uit de combinatie van Salesforce en Growtivity, wat nergens anders te vinden is. Vorderingen maken in de zorg en verbeteringen brengen, met de uiteindelijke doelstelling; duizenden patiënten, zorgmedewerkers en zorgpersoneel helpen met een paar maanden werk. Deze impact maken we samen met Growtivity, een gevoel dat je niet kan beschrijven. Laten we het erop houden dat je er blij van wordt!

Naast het begin van mijn carrière en de reis om impact te maken, word ik ook als ieder ander blij van andere dingen. Zo houd ik ervan om dagelijks met mijn vriendin voor of na werk in de sportschool te trainen, leuke wandelingen te maken, wat lekkers te koken op de zondagavond met daarbij een serietje op Netflix aan en wat ons allemaal staande houdt: Koffie.

Marjan Alberts, Implementatie Manager

In 2020 heb ik voor het eerst een rol mogen vervullen in een project voor Growtivity. In juli 2021 ben ik aan boord gekomen als Implementatie Manager.

Impact maken in de Zorg. Digitale oplossingen creëren en implementeren voor mooie klanten, inclusief zorgverleners, cliënten en patiënten. Samen met mensen die dat eveneens nastreven. Daarmee maken we bij Growtivity het verschil.

Ik kom uit de hoek van A-merk fabrikanten en Retail, waar ik veel heb geleerd dat ik breder in wil zetten. Ik word blij van samenwerken aan een mooi eindresultaat, aan een stapje harder doen voor uitdagingen die daaraan bijdragen. Met mensen die ook het verschil willen maken uit toewijding en overtuiging.

Tijd doorbrengen met de mensen om me heen vind ik heerlijk en belangrijk, of dat nu thuis is of op een festival. Hoe dan ook ben ik een buitenmens, ben graag op het water, in de sneeuw, in het groen, weer of geen weer. Buiten geeft vrijheid en inspireert. Als reizen weer kan, gaat dat zeker weer gebeuren. Al heeft 2020 mij doen inzien dat dichtbij huis minstens zo waardevol is als de andere kant van de wereld.

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op!