AORtA

Voor het begeleiden van leerlingen, stagiaires en opleidelingen

Begeleid, ontwikkel en monitor talent vanuit 1 oplossing en heb grip op het ontwikkelproces van alle talenten die impact willen hebben in de zorg.

Kies zelf de modules die je nodig hebt!

AORtA is een applicatie gericht op de praktijksituatie waarin medewerkers opgeleid worden. Opleidingen en opleidelingen/leerlingen kunnen eenvoudig en overzichtelijk worden ingezien en beheerd. Alle relevante documenten en communicatie worden via de AORtA-applicatie gestructureerd bijgehouden.

Intuïtieve dashboards helpen om inzicht te krijgen welke module gevolgd wordt en in welke status de opleideling heeft.

Door HR- en Rino-informatie toe te voegen aan AORtA is er een centrale plek ontstaan waar alle informatie simpel en overzichtelijk terug te vinden is.

Voordelen van AORtA

De 3 belangrijkste voordelen 

Overzicht

Een cloudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor de GGZ markt. AORtA biedt overzicht en structuur in de (P) opleidingen en de deelnemende opleidingen.

Structuur

Beheerbare, bestuurbare en efficiënte applicatie voorzien van dashboards en complete inzichten rondom het opleidingsproces van de opleidelingen.

Veilige omgeving

AORtA is samen met Altrecht ontworpen en voldoet aan alle gestelde eisen rondom veiligheid en AVG. Zo is het platform ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Waarom AORtA?

De wens van de opleiders is dat er blijvend inzicht ontstaat in de stroom opleidingen en opleidelingen. Daarnaast is er de behoefte aan goed inzicht waar in het proces de opleidelingen zich bevinden en welke opleidingen gevolgd worden. Dit inzicht leidt tot een beheerbare, bestuurbare en efficiëntere organisatie en structuur rondom het instrumenteren van het opleidingsproces door het proces in één systeem onder te brengen.

Zicht op opleidelingen

Overzicht van alle opleidingen per afdeling met daarbij de status. Naar wens kunnen rapportages eenvoudig worden gegenereerd.

Daarnaast blijf je in control. Je hebt altijd grip op het proces en de planning. Alle overzichten zijn doorklikbaar en herleidbaar naar een afdeling of opleideling.

AORtA in actie zien?