Zorgcontracten Monitor

Stroomlijn zorgcontracten en vergoedingen

Behaal een beter rendement door zorgcontracten proactief af te stemmen op het zorgaanbod.

Efficiënt contractbeheer voor zorginstellingen en gemeenten

De Zorgcontracten Monitor vereenvoudigt het opstellen, onderhouden en bewaken van zorgcontracten voor contract afdelingen.

Totaaloverzicht van alle contracten

Zorg dat de juiste zorg op het juiste moment wordt aangeboden, met de juiste zorgcontracten. Onze oplossing geeft een totaaloverzicht van alle contracten en betrokken partijen, zowel intern als extern, zodat indien nodig tijdig kan worden bijgestuurd.

Efficiënt contractbeheer

Naast contractbeheer ondersteunt onze oplossing ook relatiebeheer (CRM) met alle samenwerkingspartners. Alle contactmomenten worden vastgelegd om op elk moment een compleet beeld te geven van de status.

Belangrijkste voordelen

Compleet overzicht

Krijg een totaaloverzicht van alle relaties, contracten en contactmomenten.

Efficiënte structuur

Stroomlijn uw organisatie door relaties en contracten in één systeem te structureren.

Gestroomlijnde workflows

Een cloud toepassing die processen ondersteunt, real-time inzichten biedt, informatie voor werknemers automatiseert en KPI-rapporten genereert.

“Growtivity heeft ons geholpen met het vertalen van ons Contract Management proces naar het Salesforce.com platform en de implementatie in onze organisatie. Een prettige en evenwichtige samenwerking die heeft geleid tot een efficiëntere werking van ons proces.”

– Rouchdi Bouaziz,
Directeur Markt van GGNet

Succesverhalen

“Door het digitale platform van Growtivity ervaart de klant onmiddellijke hulp of ondersteuning én heeft volledig eigen regie en transparantie via Mijn Mobilant.”</p>
<p>Bert Blancke<br />
Algemeen directeur Mobilant
Klantcase Mobilant
“Door het digitale platform van Growtivity ervaart de klant onmiddellijke hulp of ondersteuning én heeft volledig eigen regie en transparantie via Mijn Mobilant.”</p>
<p>Bert Blancke<br />
Algemeen directeur Mobilant
“De informatie over onze activiteiten en middelen die nu allemaal op het Growtivity platform wordt vastgelegd en voor alle teamleden toegankelijk is, is essentieel bij het bespreken van cases.”</p>
<p>Michiel Noij<br />
Coördinator WijkGGZ

Onze zorgcontracten monitor in werking zien?

Vraag hier een demo aan.