CRM voor de zorg

Eenvoudig in contact met al je relaties, zoals verwijzers, leveranciers, financiers en samenwerkingspartners. Uiteraard is er ook optimaal contact met cliënten en patiënten.

Onderhoud en beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer.

Hulp met het organiseren van al je relaties

Uit onderzoek blijkt dat 88% van de instellingen het investeren in relaties en het optimaliseren van de patiëntbeleving belangrijk vindt. 60% ziet het zelfs als een strategische doelstelling. Met CRM voor de zorg van Salesforce helpen wij met het organiseren van al je relaties.

Wij willen de gezondheidszorg transformeren door betere relaties op te bouwen op een platform dat gesprekken, apparaten, processen, services en patiëntgegevens op een volledig nieuwe wijze met elkaar verbindt. Onze oplossing is bijzonder flexibel en aanpasbaar naar ieder proces.

Contact

Neem contact op met Yvonne Smid wanneer je meer wilt weten over Frontoffice voor de zorg of design thinking.

yvonne.smid@growtivity.com
06 39 41 71 62

Voordelen van CRM voor de zorg

De 3 belangrijkste voordelen 

Mobiel

Alle functionaliteiten en gegevens zijn via je mobiel altijd binnen handbereik.

Email integratie

In- en uitgaande berichten en e-mail worden opgeslagen per contactpersoon en organisatie.

Dashboard naar wens

Naar wens en per gebruiker je eigen dashboard samenstellen met workflows, rapporten en actielijsten.

Reageer altijd persoonlijk op elk kanaal

Pas de ervaring van patiënten aan op hun behoeften en wensen, gebaseerd op gezondheid, demografische factoren en profiel. Je bent in staat de persoonlijke communicatie aan te passen en te sturen via een kanaal naar keuze (o.a. e-mail, sms en WhatsApp).

Zorg dat patiënten, familieleden, zorgverleners en mantelzorgers ook via elk kanaal kunnen communiceren, bijvoorbeeld via websites, Facebook en mobiele zorgapplicaties.

Verbonden & Ervaren

CRM voor de Zorg verbindt zorgverleners en medische administratieve systemen. Zelfs externe apparaten zoals glucosemonitoren kunnen gekoppeld worden. Iedereen ziet hetzelfde: de serviceteams, zorgmanagers en-leveranciers en zelfs de patiënten.
Wij hebben ervaring met CRM-projecten voor GGZ-instellingen, huisartsen, apothekers en laboratoria. Ons CRM is uit te breiden met onder andere een marketing- en servicemodule.

Bekijk zelf CRM voor de zorg

Schrijf je hier in voor één van onze demo’s
over CRM voor de Zorg