CRM voor de zorg

CRM voor de zorg maakt het gemakkelijk om al je relaties te beheren, inclusief verwijzers, leveranciers, partners en – uiteraard – cliënten. Toegang krijgen tot en onderhouden van relaties vanaf je smartphone, tablet of computer.

Organiseer al je relaties

Volgens onderzoek vindt 88% van de zorginstellingen het opbouwen van relaties en het optimaliseren van de cliëntervaring belangrijk, terwijl 60% het als een strategische doelstelling beschouwt. CRM voor de zorg helpt je dit doel te bereiken door al je relaties te organiseren.

Onze oplossing transformeert de gezondheidszorg door gesprekken, apparaten, processen, diensten en cliëntgegevens op een nieuwe manier met elkaar te verbinden. Het platform is kant-en-klaar, maar wel flexibel en aanpasbaar aan elk proces.

Growtivity helpt ons de juiste combinaties te maken. Als partner kennen zij de technologie en de zorgmarkt. Maar misschien belangrijker is dat zij snappen welke fases wij als innovatief bedrijf doorlopen. Ze zijn bereid om vanuit onze visie vooruit te kijken en hebben tegelijkertijd de flexibiliteit om te anticiperen op de onvoorspelbaarheid van de zorgmarkt. Samen hebben we een stevig fundament gelegd waarmee we patiëntbehoeften optimaal kunnen invullen.

- Walter van Kuijen, CEO SmartQare

Belangrijkste voordelen

Mobiel

Alle functionaliteiten en gegevens zijn toegankelijk vanaf je mobiele apparaat.

Email integratie

Inkomende en uitgaande berichten en emails worden per contact en organisatie opgeslagen.

Aanpasbaar dashboard

Stel naar wens je eigen dashboard samen met workflows, rapporten en actielijsten.

Gepersonaliseerde communicatie

Pas de cliëntervaring aan op basis van hun behoeften en voorkeuren en communiceer via een kanaal naar keuze, zoals email, sms of WhatsApp.

Zorg ervoor dat cliënten, familieleden, zorgverleners en medewerkers via elk kanaal kunnen communiceren, inclusief websites, Facebook en mobiele zorgapplicaties.

Verbonden en ervaren

CRM voor de zorg verbindt zorgverleners en medische administratieve systemen, en zelfs externe apparaten zoals glucosemeters. Ons CRM is uit te breiden met marketing- en servicemodules.

We hebben inmiddels veel ervaring met projecten voor GGZ-instellingen, huisartsen, apothekers en laboratoria.

Bekijk zelf CRM voor de zorg

Schrijf je hier in voor één van onze demo’s
over CRM voor de Zorg