Ontdek Growtivity en bekijk het implementatieplan

1. Breng de cliëntreis in kaart

De customer journey is een overzicht van de belangrijkste contactpunten die klanten door hun ervaring met een bedrijf leiden. Van het eerste contact tot de follow-up na de aankoop.

Voor de zorg wordt dit de Cliëntreis genoemd: de belangrijkste contactpunten van cliënten tijdens hun zorgtraject. Vanaf het moment dat er een zorgbehoefte is en een cliënt naar de juiste zorg gaat zoeken, tot en met de uit- en doorstroom.

Een visualisatie van de cliëntreis

2. Boek een vrijblijvende demo

digitale platforms

Demo’s worden afgestemd op de uitdagingen die jouw zorgorganisatie heeft. Op die manier krijg je een goed beeld wat Growtivity voor jouw zorgorganisatie kan betekenen.  

Een demo boeken is uiteraard vrijblijvend en verplicht je verder tot niets.

3. Volg een design thinking sessie

Design thinking is een populaire benadering om problemen op te lossen. Door inzicht te verkrijgen in de behoeften en wensen van alle stakeholders in een organisatie kunnen innovatieve oplossingen worden gecreëerd.

Tijdens een design thinking sessie krijgen zorgorganisaties meer inzicht in de specifieke behoeften en wensen die er in hun organisatie zijn. De specialisten van Growtivity vertalen die vervolgens naar de juiste technische oplossing.

4. Implementeer het product

Beheer cliëntdata op één plaats

Verzamel cliëntdata op één centrale plaats waar het door alle zorgmedewerkers kan worden ingezien en bijgehouden.

Configureerbaar cliëntenportaal

Cliënten kunnen hun informatie bekijken en beheren, afspraken inplannen en rechtstreeks communiceren, bijvoorbeeld via chat, via een configureerbaar cliëntenportaal.

Gepersonaliseerde communicatie

Door de inzet van communicatietools kan precies op het juiste moment gecommuniceerd worden over de volgende stappen in het zorgproces. Zo krijgen medewerkers meer tijd voor menselijk contact.

Eenvoudige aanmelding

Creëer een duidelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk registratieproces waarmee cliënten zich op meerdere manieren (online, mobiele app, etc…) kunnen registreren.

Geautomatiseerd intakeproces

Door het creëren van een zoveel mogelijk geautomatiseerde intakeprocedure die kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende cliënten, ontstaat een efficiënter proces.

 

Automatische matching

Match cliënten automatisch met de meest geschikte zorgverlener, op basis van verschillende criteria, zoals specialisatie, locatie, beschikbaarheid en de specifieke behoeften en voorkeuren van de cliënt.

Beheer van wachtlijsten

Bekijk en beheer de wachtlijst vanuit één bron. Blijf op de hoogte van alle klantcommunicatie en wie verantwoordelijk is voor welke actie.

Optimaliseren van beddenplanning

Door een dynamische beddenplanning te creëren is de beschikbaarheid van bedden realtime inzichtelijk en worden de wachttijden verminderd.

Naadloze overdracht

Informatie kan eenvoudig met andere zorgmedewerkers of zelfs zorgaanbieders, zoals thuiszorgbureaus en revalidatiecentra, worden gedeeld. Alle betrokkenen hebben toegang tot de informatie die nodig is voor een naadloze overdracht.

Mobiele toegang

Alle functionaliteiten en data zijn ook toegankelijk vanaf je mobiele apparaat.

Email integratie

Alle inkomende en uitgaande berichten en emails worden automatisch per cliënt opgeslagen.

Aanpasbaar dashboard

Stel naar wens je eigen dashboard samen met workflows, rapporten en actielijsten.

Asset- en servicemanagement

Volg en onderhoud zorgmiddelen op afstand, zoals bloeddrukmeters, rolstoelen en medicijndispensers.

Proactief beheer zorgcontracten

Beheer zorgcontracten proactief en blijf op de hoogte van vergoedbare zorg. Onderhoud eenvoudig alle relaties gerelateerd aan zorgcontracten.

Eenvoudig feedback verzamelen

Vraag eenvoudig feedback van cliënten, medewerkers, of andere relaties via online vragenlijsten en enquêtes. Met de inzichten die worden verkregen door de feedback te analyseren kan de kwaliteit van de zorg worden verbeterd.

Zorgmedewerkers kunnen meer aandacht aan cliënten geven. Hun werk wordt leuker en makkelijker.

Meer zelfregie en zelfredzaamheid voor cliënten door vraaggestuurde zorg tegen gelijke kosten.

Voor de meest innovatieve zorgorganisaties die de kracht van nieuwe techniek benutten.

Werkboek ‘De Cliëntreis voor de zorg’ aanvragen