Lab- en Research

Impact maken in de Lab/Research markt

Via integrale medische diagnostiek levert de markt producten en diensten voor patiënten en burgers in de gehele zorgketen. De reis die gemaakt wordt door LAB’s gaat van onderzoek gericht naar patiënt en burger die centraal staan. Een goede samenwerking in de keten met ziekenhuizen, artsen, patiënt/burger en de verwanten is essentieel in de visie van LAB’s. Een goede digitalisering waarin de patiënt reis centraal staat is pure noodzaak.

Digitalisering van de Lab/Research markt

Intake/instroom personaliseren

Eenvoudig en persoonlijk nieuwe aanmeldingen van cliënten persoonlijk ondersteunen met de Instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Proces optimalisatie

Nieuwe aanvragen en crises aanvragen direct matchen op beschikbare en passende plekken en capaciteit slimmer benutten met de Frontoffice voor de zorg.

Cliëntenportaal

Via de clientenportalen die geheel naar wens ingericht worden, hebben cliënten toegang tot het inzien en beheren van hun informatie en het plannen van afspraken. Ook specifieke informatie kan worden getoond. Met chat(bot) functionaliteit is het mogelijk direct te communiceren.

Asset- en servicemanagement beheer

Volg en onderhoud zorgmiddelen op afstand, zoals mobiliteitshulpmiddelen.

Relatiebeheer

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer met CRM voor de zorg. Blijf gemakkelijk in contact met patiënten en andere relaties.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Marketing

Lanceer eenvoudig campagnes en benader je relaties altijd met het juiste bericht, de juiste toon op het juiste moment. Vraag naar de mogelijkheden neem contact op.

Al onze klanten in de Lab/Research markt bekijken?

Nieuws & Blogs

Blog | Het Integraal Zorgakkoord implementeren

Blog | Het Integraal Zorgakkoord implementeren

Het Integraal Zorgakkoord implementeren In het Integraal Zorgakkoord (IZA) zijn er afspraken gemaakt om te werken aan de toegankelijkheid, de kwaliteit en de betaalbaarheid van de zorg. Om de afspraken helder te maken en de benodigde activiteiten om het Integraal...

Hoe helpt het in kaart brengen van de cliëntreis jouw organisatie?

Hoe helpt het in kaart brengen van de cliëntreis jouw organisatie?

De totale cliëntreis Een cliënt heeft vaak veel contactmomenten met een zorgorganisatie. In een commercieel bedrijf worden de contactpunten die klanten hebben in kaart gebracht om erachter te komen of een dienst of het leveren van een product op alle vlakken soepel...

Demo?

Vraag hier een demo aan.