Lab- en Research

Impact maken in de Lab/Research markt

Via integrale medische diagnostiek levert de markt producten en diensten voor patiënten en burgers in de gehele zorgketen. De reis die gemaakt wordt door LAB’s gaat van onderzoek gericht naar patiënt en burger die centraal staan. Een goede samenwerking in de keten met ziekenhuizen, artsen, patiënt/burger en de verwanten is essentieel in de visie van LAB’s. Een goede digitalisering waarin de patiënt reis centraal staat is pure noodzaak.

Digitalisering van de Lab/Research markt

Intake/instroom personaliseren

Eenvoudig en persoonlijk nieuwe aanmeldingen van cliënten persoonlijk ondersteunen met de Instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Proces optimalisatie

Nieuwe aanvragen en crises aanvragen direct matchen op beschikbare en passende plekken en capaciteit slimmer benutten met de Frontoffice voor de zorg.

Cliëntenportaal

Via de clientenportalen die geheel naar wens ingericht worden, hebben cliënten toegang tot het inzien en beheren van hun informatie en het plannen van afspraken. Ook specifieke informatie kan worden getoond. Met chat(bot) functionaliteit is het mogelijk direct te communiceren.

Asset- en servicemanagement beheer

Volg en onderhoud zorgmiddelen op afstand, zoals mobiliteitshulpmiddelen.

Relatiebeheer

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer met CRM voor de zorg. Blijf gemakkelijk in contact met patiënten en andere relaties.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Marketing

Lanceer eenvoudig campagnes en benader je relaties altijd met het juiste bericht, de juiste toon op het juiste moment. Vraag naar de mogelijkheden neem contact op.

Al onze klanten in de Lab/Research markt bekijken?

Nieuws & Blogs

Blog | Innovatie in de zorg door design thinking

Blog | Innovatie in de zorg door design thinking

Design thinking is een populaire benadering om problemen op te lossen. Door inzicht te verkrijgen in de behoeften en wensen van alle stakeholders in een organisatie kunnen innovatieve oplossingen worden gecreëerd. Uitdagingen zorgorganisaties De zorgsector heeft te...

Event | Growy’s Customer Success Meetup – 7 september 2023

Event | Growy’s Customer Success Meetup – 7 september 2023

Dé meetup voor innovatieve zorgorganisaties. Op 7 september 2023 vond de eerste Growy's Customer Success Meetup plaats. In de ongedwongen sfeer van Strand Oog in Al in Utrecht konden de aanwezigen ervaringen uitwisselen met andere innovatieve zorgorganisaties die de...

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op!