Intake zorg

Persoonlijke, inzichtelijke en begrijpelijke zorg

De instroom en matching van patiënten op de juiste plek. Dat is een belangrijk onderdeel van de frontoffice van de zorg.

Intake zorg

De oplossingen van Growtivity zijn gericht op de digitale ondersteuning van de persoonlijke communicatie en informatie-uitwisseling tussen cliënten en  zorgaanbieders. Het betreft niet de medisch-/zorginhoudelijke communicatie, maar alles daaromheen. Met als doel ervoor te zorgen dat cliënt en zorgaanbieder over en weer goed geïnformeerd zijn om aan elkaars verwachtingen te voldoen. Dit noemen wij de “Frontoffice van de zorg”. Het visitekaartje van instellingen. Growtivity biedt een aantal producten die invulling kunnen geven aan verschillende behoeften  die voortvloeien uit communicatie en medewerkers in de zorg kunnen ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Zo biedt Growtivity’s Frontoffice voor de zorg zorginstellingen maximale flexibiliteit  om het intakeproces digitaal te ondersteunen.  De frontoffice bespaart tijd en geld, zorgt voor meer efficiency en vertrouwen én brengt informatie op de juiste plek op het juiste moment.

Intakeproces inrichten

Het intakeproces van een zorginstelling kan in de praktijk uit wel 50 verschillende stappen bestaan. De stappen volgen elkaar op of kunnen parallel lopen. Bovendien zijn ze veelal gecombineerd met overdrachts- en beslismomenten op basis van informatie uit diverse systemen en/of personen, binnen en buiten de organisatie. Het is evident dat zorgorganisaties de intake snel, efficiënt en zorgvuldig willen uitvoeren. Dat biedt de cliënt het beste zorgaanbod en vertrouwen, zorgt dat medewerkers prettig kunnen werken en de beschikbare capaciteit binnen de zorgorganisatie wordt optimaal benut. In de praktijk blijkt dit niet eenvoudig.

De Frontoffice voor de zorg biedt de oplossing voor de ondersteuning van de het intakeproces met eenvoudig in te richten automatische workflow(s), die inefficiënte handmatige acties, overdrachten en registratie in verschillende bronnen overbodig maakt. Een logische workflow ondersteunt en stuurt alle activiteiten, informatiestromen en communicatie. Als een intakeproces eenmaal is opgestart, staat op basis van een afgeronde actie automatisch de vervolgactie al klaar. Dit voorkomt onnodige vertraging en maakt het proces transparant en voorspelbaar. Zowel alle verzamelde informatie als de workflows zijn opgeslagen in het Salesforce-platform. Als blijkt op basis van voortschrijdend inzicht dat aanpassing/uitbreiding van de workflows en/of gegevensverzamelingen nodig is, dan is dat op ieder moment door te voeren. 

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op!

Growtivity voor jouw zorgmarktsegment

Lees meer over wat wij voor jouw zorgmarktsegment kunnen betekenen

Lab/research

Gehandicaptenzorg

Klik op de button om meer te lezen over onze oplossingen in de Gehandicaptenzorg en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

GGZ

Klik op de button om meer te lezen
over onze oplossingen in de
GGZ markt en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

Ziekenhuizen

Klik op de button om meer te lezen over onze oplossingen in de ziekenhuis/Care markt en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

Lab / Research

Klik op de button om meer te lezen over onze oplossingen in de Lab/Research markt en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

Gemeenten

Klik op de button om meer te lezen
over onze oplossingen
bij gemeenten en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

VVT

Klik op de button om meer te lezen
over onze oplossingen
bij de VVT en welke functionaliteiten wij bieden.

Benieuwd hoe wij dit doen?

Schrijf je hier in voor één van onze demo’s