Frontoffice voor GGZ & gehandicaptenzorg

Processen snel innoveren en persoonlijk maken

Zorgaanvragen, wachtlijsten, wachttijden slim managen en proactief en persoonlijk communiceren met clienten.

Elke zorgorganisatie wil en kan op eigen wijze het contact met cliënten en andere betrokken ondersteunen. Voor de GGZ en gehandicaptenzorg maakt Frontoffice voor de zorg het mogelijk vanuit een proces persoonlijk te communiceren en overzicht te houden. Zodat er op basis van vertrouwen het beste cliëntprofiel gemaakt kan worden. Zonder overbodige lijstjes en handelingen, maar overzichtelijk op één plek. Waar je als zorgmedewerker optimaal ondersteund wordt, zodat jij de meeste tijd aan cliënt en verwanten besteedt, omdat je weet dat dat vertrouwen onontbeerlijk is in de zoektocht naar de best passende zorg. Of als er niet direct zorg voorhanden is een plek op de wachtlijst, maar waarbij je periodiek goed contact hebt met de cliënt, zodat hij weet waar hij aan toe is?

Kijk hier naar een video waarin we uitleggen hoe Frontoffice voor de zorg werkt

Zorgorganisaties kunnen eenvoudig starten

Vrijwel elk proces binnen zorgorganisaties kan met Frontoffice voor de zorg worden ondersteund. De mogelijkheden zijn dan ook ongekend binnen de gehandicaptenzorg. Onze ervaring is dat zorgaanbieders die kiezen voor deze oplossing vaak starten met het digitaliseren en persoonlijk maken van 1 of 2 zorgprocessen. Met deze ervaring kan een plan van aanpak gemaakt worden dat vertrouwen geeft voor de innovatie van andere journeys.

Contact

Neem contact op met Yvonne Smid wanneer je meer wilt weten over Frontoffice voor de zorg of design thinking.

yvonne.smid@growtivity.com
06 39 41 71 62

Lees hier hoe Siza gebruik maakt van Frontoffice voor de zorg

Zorgaanbieder Siza ondersteunt mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Om medewerkers optimaal te ondersteunen bij hun activiteiten en tegelijkertijd de kosten te beheersen, wil Siza de digitale wendbaarheid van de organisatie en zorgactiviteiten verbeteren. Om dit te realiseren is een aantal processen gedigitaliseerd en gestroomlijnd op basis van Frontoffice voor de zorg.

Remy Hartelo deelt de mogelijkheden voor de GGZ

Groot voordeel van de Frontoffice voor de zorg oplossing is dat het eenvoudig te implementeren is. In enkele dagen is het resultaat van een proces te zien. In dit artikelen geeft onze Senior Consultant Remy Hartelo weer wat deze oplossing voor zorg instellingen kan beteken.

Onze Frontoffice ervaren?

Vraag hier de demo aan.