Frontoffice voor de zorg voor VVT

Persoonlijke communicatie met cliënten, medewerkers en betrokkenen in je instroomproces en wachtlijstbeheer.

Voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg organisaties maakt Frontoffice voor de zorg het mogelijk persoonlijk te communiceren en overzicht te houden in het instroomproces en wachtlijstbeheer. Zonder overbodige lijstjes en handelingen, maar overzichtelijk op één plek. Gericht op de gehele in- door- en uitstroom van cliënten. Een optimale ondersteuning voor jou als zorgmedewerker, zodat jij de meeste tijd aan cliënt en verwant besteedt. Omdat je weet dat dat vertrouwen onontbeerlijk is in de zoektocht naar de best passende zorg. Of als er niet direct zorg voorhanden is, een plek op de wachtlijst. Waarbij je periodiek goed contact hebt met of over de cliënt, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Cliënt staat centraal

De mogelijkheden van Frontoffice voor de zorg zijn uitgebreid. Belangrijk is om met 1 of enkele processen te beginnen waar veel winst te behalen is. Uitgangspunt is dat bij alles wat wij doen de cliënt centraal staat en we ervoor zorgen dat de communicatie tussen cliënt en jouw zorgorganisatie persoonlijk is. Of het nu gaat om het proces van wachtlijsten, wachttijden of het matchen van vraag en aanbod.

Contact

Neem contact op met Yvonne Smid wanneer je meer wilt weten over Frontoffice voor de zorg of design thinking.

yvonne.smid@growtivity.com
06 39 41 71 62

Snel innoveren samen met onze klanten

Alle relaties waar wij mee samen werken in de zorg en ook de VVT vinden het bieden van goede zorg vanzelfsprekend. Het doel is dat mensen zich thuis voelen in de instelling waar de zorg wordt geboden. Voor het leveren van passende zorg is het belangrijk goed te luisteren naar de wensen van cliënten en medewerkers. Woonzorg Flevoland is een thuiszorgorganisatie die dit volledig onderschrijft. Growtivity heeft samen met deze instelling een aantal cliënt- en medewerkersprocessen persoonlijk gemaakt en geïnnoveerd. We zijn gestart met het innoveren van het zorgaanvraag proces. Belangrijk doel was een goede en proactieve en persoonlijke communicatie met de aanvragers. Daarnaast hebben we het wervings proces voor medewerkers en vrijwilligers verbeterd met Frontoffice voor de zorg.

Remy Hartelo deelt de mogelijkheden voor de VVT

Groot voordeel van de Frontoffice voor de zorg oplossing is dat het eenvoudig te implementeren is. In enkele dagen is het resultaat van een proces te zien. In dit artikelen geeft onze Senior Consultant Remy Hartelo weer wat deze oplossing voor zorg instellingen kan beteken.

Onze Frontoffice ervaren?

Vraag hier de demo aan.