Growtivity voor VVT

Persoonlijke communicatie met cliënten, medewerkers en betrokkenen in je instroomproces en wachtlijstbeheer.

Growtivity voor VVT

Voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg organisaties maakt Growtivity het mogelijk persoonlijk te communiceren en overzicht te houden in het instroomproces en wachtlijstbeheer. Zonder overbodige lijstjes en handelingen, maar overzichtelijk op één plek. Gericht op de gehele in- door- en uitstroom van cliënten. Een optimale ondersteuning voor jou als zorgmedewerker, zodat jij de meeste tijd aan cliënt en verwant besteedt. Omdat je weet dat dat vertrouwen onontbeerlijk is in de zoektocht naar de best passende zorg. Of als er niet direct zorg voorhanden is, een plek op de wachtlijst. Waarbij je periodiek goed contact hebt met of over de cliënt, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Cliënt staat centraal

De mogelijkheden van het Growtivity platform zijn uitgebreid. Belangrijk is om met 1 of enkele processen te beginnen waar veel winst te behalen is. Uitgangspunt is dat bij alles wat wij doen de cliënt centraal staat en we ervoor zorgen dat de communicatie tussen cliënt en jouw zorgorganisatie persoonlijk is. Of het nu gaat om het proces van wachtlijsten, wachttijden of het matchen van vraag en aanbod.

Growtivity helpt ons de juiste combinaties te maken. Als partner kennen zij de technologie en de zorgmarkt. Maar misschien belangrijker is dat zij snappen welke fases wij als innovatief bedrijf doorlopen. Ze zijn bereid om vanuit onze visie vooruit te kijken en hebben tegelijkertijd de flexibiliteit om te anticiperen op de onvoorspelbaarheid van de zorgmarkt. Samen hebben we een stevig fundament gelegd waarmee we patiëntbehoeften optimaal kunnen invullen.

- Walter van Kuijen, CEO SmartQare

Snel innoveren samen met onze klanten

Alle relaties waar wij mee samen werken in de zorg en ook de VVT vinden het bieden van goede zorg vanzelfsprekend. Het doel is dat mensen zich thuis voelen in de instelling waar de zorg wordt geboden. Voor het leveren van passende zorg is het belangrijk goed te luisteren naar de wensen van cliënten en medewerkers. Woonzorg Flevoland is een thuiszorgorganisatie die dit volledig onderschrijft. Growtivity heeft samen met deze instelling een aantal cliënt- en medewerkersprocessen persoonlijk gemaakt en geïnnoveerd. We zijn gestart met het innoveren van het zorgaanvraag proces. Belangrijk doel was een goede en proactieve en persoonlijke communicatie met de aanvragers. Daarnaast hebben we het wervings proces voor medewerkers en vrijwilligers verbeterd met Frontoffice voor de zorg.

Remy Hartelo deelt de mogelijkheden voor de VVT

Groot voordeel van het Growtivity platform is dat het eenvoudig te implementeren is. In enkele dagen is het resultaat van een proces te zien. In dit artikelen geeft Remy Hartelo weer wat deze oplossing voor zorg instellingen kan beteken.

Succesverhalen

“Door het digitale platform van Growtivity ervaart de klant onmiddellijke hulp of ondersteuning én heeft volledig eigen regie en transparantie via Mijn Mobilant.”</p>
<p>Bert Blancke<br />
Algemeen directeur Mobilant
Klantcase Mobilant
“Door het digitale platform van Growtivity ervaart de klant onmiddellijke hulp of ondersteuning én heeft volledig eigen regie en transparantie via Mijn Mobilant.”</p>
<p>Bert Blancke<br />
Algemeen directeur Mobilant
“De informatie over onze activiteiten en middelen die nu allemaal op het Growtivity platform wordt vastgelegd en voor alle teamleden toegankelijk is, is essentieel bij het bespreken van cases.”</p>
<p>Michiel Noij<br />
Coördinator WijkGGZ

Onze oplossing zien?