Reductie van  administratieve belasting

‘Ik heb ook geen zin in corveetaken, zoals dubbele invoer en onnodige checks’

Momenteel besteden zorgmedewerkers zo’n 40 procent van hun tijd aan administratieve taken. Veel mensen in de zorg zijn ontzettend gemotiveerd om zorg te verlenen en moeten daar dus alle ruimte voor krijgen. Door de primaire zorgprocessen te digitaliseren, kunnen zorgverleners, verpleegkundigen of contractmanagers efficiënter en prettiger werken. Slimme digitalisering levert ze sowieso 20 tot 25 procent tijdsbesparing op. Tijd die direct ten goede komt aan betere zorg en welzijn voor de patiënt.

Growtivity helpt ons de juiste combinaties te maken. Als partner kennen zij de technologie en de zorgmarkt. Maar misschien belangrijker is dat zij snappen welke fases wij als innovatief bedrijf doorlopen. Ze zijn bereid om vanuit onze visie vooruit te kijken en hebben tegelijkertijd de flexibiliteit om te anticiperen op de onvoorspelbaarheid van de zorgmarkt. Samen hebben we een stevig fundament gelegd waarmee we patiëntbehoeften optimaal kunnen invullen.

- Walter van Kuijen, CEO SmartQare

“Natuurlijk snap ik dat urenregistratie noodzakelijk blijft, maar laten we het dan in ieder geval zo makkelijk mogelijk maken voor zorgmedewerkers.”

– Gerwin Tromp

Benieuwd hoe wij dit doen? 

Schrijf je hier in voor één van onze demo’s