Frontoffice voor de VVT / Gehandicaptenzorg

Impact maken in de VVT/Gehandicaptenzorg

Zorgaanbieders in de sectoren VVT en gehandicaptenzorg zijn in toenemende mate bewust en bezig om de cliënt en verwanten centraal te stellen in de organisatie van de juiste zorg, op het juiste moment op de juiste plek. Dit vraagt naast de bestaande ECD-oplossingen aanvullende voorzieningen om de interactie met cliënten op een passende manier te ondersteunen. Growtivity biedt flexibele oplossingen om onder andere de instroom van cliënten persoonlijk en efficiënt te organiseren, zorgcontracten te bewaken en bekwame zorgverleners beschikbaar te stellen

Functionaliteiten geschikt voor de VVT/Gehandicaptenzorg

Intake/instroom personaliseren

Eenvoudig en persoonlijk nieuwe aanmeldingen van cliënten persoonlijk ondersteunen met de Instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Vraag en aanbod matchen

Nieuwe aanvragen en crises aanvragen direct matchen met beschikbare en passende plekken en capaciteit slimmer benutten met de Frontoffice voor de zorg.

Zorgcontracten beheren

Proactief zorg contracten managen en zicht op de welke zorg vergoed wordt. Ook voor het onderhouden van alle relaties die samenhangen met zorgcontracten is de Zorgcontracten Monitor de oplossing.

Asset- en servicemanagement ondersteunen

Zorg vindt steeds meer plaats op afstand waardoor cliënten gebruik maken van faciliteiten vanuit huis zoals bloeddrukmeters, domotica, rolstoelen en medicijndispensers. Met de Frontoffice voor de zorg is altijd duidelijk wie welke voorzieningen gebruikt, waar ze staan en wie ingeschakeld moet worden in geval van service of support.

Relatiebeheer ondersteunen

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer en heb optimaal contact met cliënten en patiënten.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback te verkrijgen. Dit kan via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Wachtlijsten beheren

Vanuit één bron zicht op alle personen die op de wachtlijst staan. Altijd helder wie verantwoordelijk is voor welke actie en wat er gecommuniceerd is met cliënten kan via de instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Opleidelingen/

leerlingen begeleiden

Speciaal voor het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van talent dat wordt opgeleid in de zorg. Een duidelijk beeld van talent en waar ze zich bevinden in het ontwikkeltraject:

Al onze klanten in de VVT/Gehandicaptenzorg  bekijken?

De Growtivity waarden

Verbonden

Wij zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.

Integer

We doen wat we zeggen en beloven en zijn oprecht in wat we doen.

Persoonlijk

In het contact met collega’s en klanten zijn wij altijd onszelf.

Growtivity nieuws uit de VVT/Gehandicaptenzorg

Zorg & ICT beurs

Zorg & ICT beurs

De vakbeurs Zorg & ICT vindt dit jaar plaats van dinsdag 14  t/m donderdag 16 juni 2022 als onderdeel van de Dutch Health Week. Het thema is dit jaar Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid. Zorg & ICT is hét event waar leveranciers van...

Blog drieluik 2/3; Uitpakken van de Lego-doos

Blog drieluik 2/3; Uitpakken van de Lego-doos

Sinds de oprichting van de Sportpoli’s in vijf academische kinderziekenhuizen, is de vraag naar het matchen van kinderen met een beperking met de juiste sport en sportvereniging enorm toegenomen bij de Esther Vergeer Foundation. Vanuit deze groei kwam de hulpvraag aan...

Blog drieluik 1/3; Meer inclusie door digitaal matchen

Blog drieluik 1/3; Meer inclusie door digitaal matchen

Elk kind wil gewoon meedoen in de maatschappij. Dat geldt ook voor kinderen met een lichamelijke beperking. Sport is een fantastische remedie om een kind meer zelfvertrouwen te laten krijgen en zelfredzamer te maken. En het is gezond! De missie van de Esther Vergeer...

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op!

De maatschappij zijn wij

Wij geloven in een mensgerichte aanpak. Dit geloof geldt voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en de klanten van onze klanten. Met alles wat we doen, willen we mensen in elke denkbare manier ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot hun omgeving. Wij zijn erkend lid van het Pledge1 programma. Een wereldwijd programma waar bedrijven zich in verenigen die minimaal 1% van tijd of geld teruggeven aan de maatschappij. En laten we eerlijk zijn, iedereen kan 1% van zijn/haar tijd missen!