Frontoffice voor de VVT

Persoonlijk en overzichtelijk in- en uitstroomproces van cliënten 

Impact maken in de VVT

Slimme IT-oplossingen voor betere zorg en meer overzicht: dat is waar Growtivity mee helpt. Met Frontoffice voor de zorgt versnel je de digitalisering van de cliënten in- en uitstroom zónder dat het ten kosten gaat van het persoonlijke cliënt contact.

We helpen concreet door:

  • digitale en persoonlijke cliëntbenadering en persoonlijke zorg op elkaar aan te laten sluiten. Zo houd je controle over wachtlijsten, wachttijden en financiën; tijd én geld
  • gebruiksvriendelijke cliëntenplatformen te integreren, zodat zorg en ondersteuning snel benaderbaar wordt
  • een persoonlijk en efficiënt wachtlijstbeheer
  • data te gebruiken voor procesverbeteringen én verbeteringen van cliëntervaringen

Functionaliteiten geschikt voor de VVT

Intake/instroom personaliseren

Eenvoudig en persoonlijk nieuwe aanmeldingen van cliënten persoonlijk ondersteunen met de Instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Vraag en aanbod matchen

Nieuwe aanvragen en crises aanvragen direct matchen met beschikbare en passende plekken en capaciteit slimmer benutten met de Frontoffice voor de zorg.

Zorgcontracten beheren

Proactief zorg contracten managen en zicht op de welke zorg vergoed wordt. Ook voor het onderhouden van alle relaties die samenhangen met zorgcontracten is de Zorgcontracten Monitor de oplossing.

Asset- en servicemanagement ondersteunen

Zorg vindt steeds meer plaats op afstand waardoor cliënten gebruik maken van faciliteiten vanuit huis zoals bloeddrukmeters, domotica, rolstoelen en medicijndispensers. Met de Frontoffice voor de zorg is altijd duidelijk wie welke voorzieningen gebruikt, waar ze staan en wie ingeschakeld moet worden in geval van service of support.

Relatiebeheer ondersteunen

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer en heb optimaal contact met cliënten en patiënten.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback te verkrijgen. Dit kan via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Wachtlijsten beheren

Vanuit één bron zicht op alle personen die op de wachtlijst staan. Altijd helder wie verantwoordelijk is voor welke actie en wat er gecommuniceerd is met cliënten kan via de instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Opleidelingen/

leerlingen begeleiden

Speciaal voor het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van talent dat wordt opgeleid in de zorg. Een duidelijk beeld van talent en waar ze zich bevinden in het ontwikkeltraject:

Al onze klanten in de VVT bekijken?

De Growtivity waarden

Verbonden

Wij zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.

Integer

We doen wat we zeggen en beloven en zijn oprecht in wat we doen.

Persoonlijk

In het contact met collega’s en klanten zijn wij altijd onszelf.

Growtivity nieuws uit de VVT/Gehandicaptenzorg

Buddy4Care live @ Antonius

Buddy4Care live @ Antonius

Mijlpaal in de Buddy4Care reis! Op vrijdag 11 november jl. is onder de bevlogen leiding van Femke Riel, Het Buddy4Care product live gegaan. Vergezeld van een hapje in een drankje in de buddylounge van het Antonius ziekenhuis is de officiële ingebruikname beklonken....

AORtA geeft zorgorganisaties grip op opleidingen

AORtA geeft zorgorganisaties grip op opleidingen

Ontwikkeling en uitbreiding op basis van best practices Hoe houd je als (zorg)opleidingsinstituut overzicht over het aantal leerlingen, hun traject, begeleiding en aanverwante zaken? Dit was de uitdaging van Altrecht, specialist in geestelijke gezondheidszorg en...

Blog drieluik 3/3; 360° overzicht van mensen, materialen en workload

Blog drieluik 3/3; 360° overzicht van mensen, materialen en workload

Sinds de oprichting van de Sportpoli’s in vijf academische kinderziekenhuizen, is de vraag naar het matchen van kinderen met een beperking met de juiste sport en sportvereniging enorm toegenomen bij de Esther Vergeer Foundation. Vanuit deze groei kwam de hulpvraag aan...

Frontoffice voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Voor verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorgorganisaties bieden we met Frontoffice voor de zorg direct meer efficiëntie en overzicht. Geen overbodige lijsten en handelingen, maar alle cliëntinformatie op één overzichtelijke plek. Zou houd je persoonlijk contact en overzicht tijdens het instroomproces en wachtlijstbeheer. Frontoffice voor de zorg is een optimale ondersteuning voor zorgmedewerkers, omdat met behulp van de software de meeste tijd aan de cliënt kan worden besteed. 

Wanneer je benieuwd bent naar wat wij specifiek voor jouw zorginstelling kunnen betekenen, gaan we graag in gesprek. We bieden de mogelijkheid voor een vrijblijvende design thinking sessie. Design thinking helpt om op een interactieve en creatieve wijze een proces te innoveren en daar waarde aan toe te voegen.

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op.

De maatschappij zijn wij

Wij geloven in een mensgerichte aanpak. Dit geloof geldt voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en de klanten van onze klanten. Met alles wat we doen, willen we mensen in elke denkbare manier ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot hun omgeving. Wij zijn erkend lid van het Pledge1 programma. Een wereldwijd programma waar bedrijven zich in verenigen die minimaal 1% van tijd of geld teruggeven aan de maatschappij. En laten we eerlijk zijn, iedereen kan 1% van zijn/haar tijd missen!