Frontoffice voor de gemeenten

Impact maken bij de gemeenten

Gemeenten krijgen steeds meer decentrale zorgtaken toegewezen, maar worden tegelijkertijd ook gekort op de budgettering hiervan. Hierdoor is het houden van grip op de zorgbudgetten van essentieel belang. Daarnaast heeft de gemeente te maken met de huisvesting van sociaal kwetsbaren in een tijd van extreme woningnood. Gedigitaliseerde overzichten, grip op budget en samenwerking is een must.

Functionaliteiten geschikt voor de Gemeenten

Zorgcontracten beheren

Proactief zorg contracten managen en zicht op de welke zorg vergoed wordt. Ook voor het onderhouden van alle relaties die samenhangen met zorgcontracten is de Zorgcontracten Monitor de oplossing.

Relatiebeheer ondersteunen

Onderhoud en beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer en heb optimaal contact met cliënten en patiënten met CRM voor de zorg.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Al onze klanten in de gemeenten markt bekijken?

De Growtivity waarden

Verbonden

Wij zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.

Integer

We doen wat we zeggen en beloven en zijn oprecht in wat we doen.

Persoonlijk

In het contact met collega’s en klanten zijn wij altijd onszelf.

Growtivity nieuws uit de gemeenten

Yvonne Smid aan het woord

Yvonne Smid aan het woord

Yvonne Smid startte kort geleden bij Growtivity en is glashelder over haar drijfveer: “Ik heb veel zin om zorgorganisaties te helpen hun cliënt/patiënt nog meer te ‘zien’ en centraal te stellen. Digitalisering en automatisering van processen kunnen hier direct aan...

Frontoffice voor de zorg; de weg naar snellere en voorspelbare intakes in de zorg

Frontoffice voor de zorg; de weg naar snellere en voorspelbare intakes in de zorg

Zorgorganisaties willen cliënten zo snel mogelijk de beste zorg bieden. Een snel en efficiënt intakeproces is hierbij onmisbaar. De Frontoffice voor de zorg van Growtivity brengt alle stappen die dit proces ondersteunen samen in één digitale workflow. Volgens Remy Hartelo verbetert deze tool de snelheid, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van een intake.

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op!

De maatschappij zijn wij

Wij geloven in een mensgerichte aanpak. Dit geloof geldt voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en de klanten van onze klanten. Met alles wat we doen, willen we mensen in elke denkbare manier ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot hun omgeving. Wij zijn erkend lid van het Pledge1 programma. Een wereldwijd programma waar bedrijven zich in verenigen die minimaal 1% van tijd of geld teruggeven aan de maatschappij. En laten we eerlijk zijn, iedereen kan 1% van zijn/haar tijd missen!