In samenwerking met PDF Butler biedt Growtivity sinds kort een robuuste methode voor het genereren van pdf-documenten met gegevens uit hét platform voor de zorg. Dit geautomatiseerde proces levert tijdsbesparing op, vermindert fouten en bevordert de consistentie van documentatie.

Gepersonaliseerde pdf-documenten rechtstreeks vanuit hét platform voor de zorg

De samenwerking van Growtivity met PDF Butler biedt klanten legio nieuwe mogelijkheden om efficiënter te werken. De combinatie maakt het namelijk mogelijk om gepersonaliseerde pdf-documenten rechtstreeks vanuit hét platform voor de zorg te maken. Bovendien wordt elke interactie – zoals het mailen van het document naar de cliënt – automatisch vastgelegd in het cliëntdossier, zodat die zonder handmatige handelingen up-to-date blijft.

Een voorbeeld: Cliëntovereenkomsten

Denk bijvoorbeeld aan het proces van het genereren en goedkeuren van cliëntovereenkomsten. Zodra een overeenkomst is opgesteld met behulp van PDF Butler, wordt deze rechtstreeks naar de cliënt verzonden via hét platform voor de zorg. Deze interactie wordt, net als alle andere, automatisch vastgelegd.

De cliënt kan vervolgens de overeenkomst bekijken, goedkeuren en – met Sign Butler – digitaal ondertekenen, wat voor een papierloos en efficiënt proces zorgt. Na goedkeuring van de klant wordt er ook weer automatisch een update gelogd, waarbij de status van de klant wordt aangepast aan het afgeronde proces.

In de praktijk

Mobilant, een zorgorganisatie in België, gaat in september een test doen: “Het goedkeuringsproces van cliëntovereenkomsten vergt nu veel handmatige handelingen”, vertelt Bert Blancke. “Onze zorgmedewerkers moeten de overeenkomst opstellen en vervolgens mailen. De klant moet ‘m vervolgens printen, pen zoeken, ondertekenen, inscannen, terugmailen… Met de combinatie PDF Butler, Sign Butler en hét platform voor de zorg wordt dit proces straks verkort tot een drietal klikken”.

Growy’s Customer Success Meetup op 7 september 2023

Op 7 september vond ‘Growy’s Customer Success Meetup’ plaats in Utrecht, dé meetup voor de meest innovatieve zorgorganisaties. PDF Butler was één van de sponsoren van het evenement en presenteerde samen met Mobilant het succesverhaal van deze zorgorganisatie uit Antwerpen. Lees hier meer: https://growtivity.com/growys-customer-success-meetup-7-september/