Salesforce lijkt niets met zorg te hebben maar niets is minder waar. Het is meer dan software en het biedt zorgorganisaties een variatie aan mogelijkheden om processen efficiënter te maken.

Salesforce is er voor alle sectoren

De naam doet vermoeden dat Salesforce een oplossing biedt om het sales proces te ondersteunen en automatiseren. Inmiddels gebruiken honderdduizenden organisaties in alle sectoren Salesforce voor het ondersteunen van alle soorten processen waar patiënten, cliënten, leveranciers, medewerkers en klanten een rol in spelen. Salesforce biedt een meer dan onderscheidend platform om de zorg te transformeren op een andere manier dan je gewend bent.

Eigen oplossingen

Salesforce biedt eigen oplossingen die naar de wens van de klant geconfigureerd kunnen worden. Salescloud, Marketing Cloud, Servicecloud, Communitycloud en Mulesoft zijn daar voorbeelden van. Salescloud is de meest gebruikte oplossing voor het ondersteunen van ieder proces wat te maken heeft met relaties en de status en voortgang van deze relaties. Zowel zorginstelling als zakelijke dienstverleners zetten deze Salescloud in en weten dit naar hun eigen wens te configureren.

Ontwikkelplatform

Technologiebedrijven als Growtivity kunnen het platform van Salesforce gebruiken om eigen oplossingen te ontwikkelen voor 1 klant of meerdere organisaties. Dit maakt het mogelijk voor specifieke vraagstukken en processen krachtige toepassingen te maken die als maatwerk aanvoelen voor een gebruiker. 

Apps van derden

Naast Growtivity zijn er duizenden andere apps en oplossingen die ontwikkeld zijn op Salesforce of daarmee geïntegreerd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk je eigen mix te maken van apps en oplossingen die het beste bij je eigen organisatie passen. Vervolgens kunnen oplossingen later naar wens worden aangepast of ingeruild voor andere.

Flexibel

Kies zelf wat je van Salesforce wilt gebruiken. Iedere dag worden er nieuwe apps op de markt gebracht. Dit maakt het mogelijk te kiezen tussen zelf configureren of het in te kopen. Wanneer een app niet bevalt is deze weer te vervangen. Op deze wijze bepaalt technologie niet hoe je werkt maar ben je in staat zelf te bepalen hoe je technologie wilt inzetten.

Growtivity als partner van Salesforce

Growtivity is partner van Salesforce en kan over vrijwel alle oplossingen adviseren. Daarnaast zijn we implementatiepartner en weten we de specifieke vraag vanuit de zorg te vertalen naar een gebruiksvriendelijke proces.