Zorgmedewerkers willen zich tijdens hun werk graag bezighouden met datgene waar ze goed in zijn, het bieden van zorg. Door digitalisering kan de administratieve last die komt kijken bij het bieden van zorg verminderd worden.

 

Door Ons met Growtivity te integreren ontstaat er een krachtig gezondheidsplatform voor zorgorganisaties die digitalisering optimaal willen benutten.

Met de koppeling helpen wij jouw zorgmedewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden. Hieronder zetten we een aantal voordelen op een rij.

  • Zorgvragen worden via een formulier ingevuld en daardoor gelijk opgeslagen in de juiste systemen.
  • Cliëntgegevens zijn centraal toegankelijk voor alle zorgmedewerkers 
  • Matchen van een zorgvraag van een cliënt met zorg wordt geautomatiseerd.
  • Cliënten kunnen gemakkelijk worden geïnformeerd over de status van hun aanvraag en over hun plaats op de wachtlijst.
  • Cliënten kunnen hun informatie bekijken en beheren, afspraken inplannen en rechtstreeks communiceren met zorgmedewerkers via een configureerbaar cliëntenportaal. 
  • Door dynamisch wachtlijstbeheer en een zogenoemde urgentiematrix, worden cliënten geprioriteerd op basis van verschillende criteria. Dit zorgt voor een eerlijke en effectieve verdeling van de zorgcapaciteit. 
  • Door een dynamische planning voor zorgplekken te creëren is de beschikbaarheid realtime inzichtelijk.
  • Door gegevens, activiteiten en taken met betrekking tot cliënten gemakkelijk toegankelijk te maken voor alle betrokken zorgmedewerkers beschikt iedere zorgverlener over de nodige informatie om de cliënt effectief te behandelen en kunnen cases naadloos worden overgedragen.
  • Hierdoor is ook de afstemming met andere zorgaanbieders, zoals thuiszorgbureaus en revalidatiecentra, eenvoudiger.

En last but not least verbetert de integratie met hét platform voor de zorg de management- en stuurrapportage mogelijkheden van Ons. Op die manier kunnen zorgorganisaties niet alleen leren van het verleden, maar ook hun huidige en toekomstige bedrijfsvoering verbeteren.

 

De integratie van Ons met Growtivity tilt de vraaggestuurde, cliëntgerichte zorg naar een nieuw niveau. Kortom, zorgmedewerkers krijgen meer tijd om écht zorg te bieden. 

De integratie van Nedap Ons met Growtivity zorgt voor een krachtig gezondheidsplatform dat het werk voor zorgmedewerkers nog leuker en makkelijker maakt en zorgt voor een naadloze digitale ervaring voor de cliënt.