Growtivity was een van de sponsors van de campagne ‘Ik heb je hart nodig’. De week voorafgaand aan 12 mei 2023 reisde de organisatie van ‘Ik heb je hart nodig’ op de bakfiets door Nederland van Groningen, naar Den Bosch, via Amsterdam naar Laren om vervolgens op vrijdag naar Harderwijk te sturen. Overal hebben ze het feest van waardering voor de zorg gevierd.

Elke dag startte met een onderwijsprogramma om een fris venster te bieden op de zorg. De jongeren van nu zijn tenslotte de mensen die later in de sector gaan werken en ook heel hard nodig hebben! 

Iedere dag om 12.00 uur arriveerden ze bij een zorginstelling, ofwel het centrale punt voor de zorg in die regio. Alle zorgmedewerkers uit de omgeving waren deze dag uitgenodigd om het muzikale feest van waardering mee te vieren. Er waren dagelijks wisselende sprekers, een Nederlandse artiest kwam optreden en er vonden interviews plaats met verschillende zorgmedewerkers over de waarde van waardering.

Op 12 mei vond het daverende slotconcert in Harderwijk plaats op het festival terrein van Ik Heb Je Hart Nodig. Alle zorgmedewerkers waren van harte welkom om het feest van waardering 2023 nog steviger op de kaart te zetten.

Bekijk hier de after movie van het Ik Heb Je Hart nodig festival op 12 mei 2023: