Frontoffice voor de GGZ

Een naadloze verbinding tussen mens en technologie

Impact maken in de GGZ

Slimme IT-oplossingen voor betere zorg en minder kosten: dat is wat de GGZ nodig heeft. Growtivity versnelt de digitalisering en zorgt daarmee voor het efficiënt en persoonlijk inrichten van de cliënten instroom.

We helpen concreet door:

  • digitale en persoonlijke cliëntbenadering op elkaar aan te laten sluiten. Zo houd je controle over wachtlijsten, wachttijden en financiën 
  • gebruiksvriendelijke cliëntenplatformen te integreren, zodat ondersteuning en zorg sneller benaderbaar wordt
  • data te gebruiken voor procesverbeteringen voor een sneller intakeproces en betere cliënt- en verwanten ervaringen.

Functionaliteiten geschikt voor de GGZ

Intake/instroom personaliseren

Eenvoudig en persoonlijk nieuwe aanmeldingen van cliënten persoonlijk ondersteunen met de Instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Vraag en aanbod matchen

Nieuwe aanvragen en crises aanvragen direct matchen op beschikbare en passende plekken en capaciteit slimmer benutten met de Frontoffice voor de zorg.

Zorgcontracten beheren

Proactief zorg contracten managen en zicht op de welke zorg vergoed wordt. Ook voor het onderhouden van alle relaties die samenhangen met zorgcontracten is de Zorgcontracten Monitor de oplossing.

Wachtlijsten beheren

Vanuit één bron zicht op alle personen die op de wachtlijst staan. Altijd helder wie verantwoordelijk is voor welke actie en wat er gecommuniceerd is met cliënten kan via de instroom module van de Frontoffice voor de zorg.

Beddenplanning ondersteunen

Continu zicht hebben op de capaciteit per zorginstelling of een regio of groep van organisaties wordt ondersteund door de Frontoffice voor de zorg.

Opleidelingen/

leerlingen begeleiden

Speciaal voor het persoonlijk begeleiden en ontwikkelen van talent dat wordt opgeleid in de zorg. Een duidelijk beeld van talent en waar ze zich bevinden in het ontwikkeltraject:

Asset- en servicemanagement ondersteunen

Zorg vindt steeds meer plaats op afstand waardoor cliënten gebruik maken van faciliteiten vanuit huis zoals bloeddrukmeters, domotica, rolstoelen en medicijndispensers. Met de Frontoffice voor de zorg is altijd duidelijk wie welke voorzieningen gebruikt, waar ze staan en wie ingeschakeld moet worden in geval van service of support.

Relatiebeheer ondersteunen

Beheer eenvoudig alle relaties vanaf je smartphone, tablet of computer en heb optimaal contact met cliënten en patiënten.

Feedback en survey ondersteunen

Alle oplossingen bieden de mogelijkheid om eenvoudig feedback te verkrijgen. Dit kan via een online vragenlijst of onderzoek aan medewerkers, cliënten of andere relaties.

Al onze klanten in de GGZ markt bekijken?

De Growtivity waarden

Verbonden

Wij zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.

Integer

We doen wat we zeggen en beloven en zijn oprecht in wat we doen.

Persoonlijk

In het contact met collega’s en klanten zijn wij altijd onszelf.

Growtivity nieuws uit de GGZ

Buddy4Care live @ Antonius

Buddy4Care live @ Antonius

Mijlpaal in de Buddy4Care reis! Op vrijdag 11 november jl. is onder de bevlogen leiding van Femke Riel, Het Buddy4Care product live gegaan....

Eenvoudig en snel starten met Frontoffice voor de zorg

Vrijwel elk cliënten instroomproces binnen zorgorganisaties kan met Frontoffice voor de zorg worden ondersteund. Zo ook binnen de GGZ. Onze ervaring leert dat zorgaanbieders die voor deze oplossing kiezen, vaak starten met het digitaliseren en personaliseren van 1 à 2 zorgprocessen. Dit begin is in veel gevallen het startschot voor de innovatie van meerdere processen binnen de organisatie. Bijvoorbeeld het digitaal ondersteunen van het servicemanagement en relatiebeheer met externe partijen als financiers, verwijzers etc.

Wanneer je benieuwd bent naar wat wij specifiek voor jouw zorginstelling kunnen betekenen, gaan we graag in gesprek. We bieden de mogelijkheid voor een vrijblijvende design thinking sessie. Design thinking helpt om op een interactieve en creatieve wijze een proces te innoveren en daar waarde aan toe te voegen.

Heb je vragen over onze oplossingen voor de GGZ markt?

De maatschappij zijn wij

Wij geloven in een mensgerichte aanpak. Dit geloof geldt voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en de klanten van onze klanten. Met alles wat we doen, willen we mensen in elke denkbare manier ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot hun omgeving. Wij zijn erkend lid van het Pledge1 programma. Een wereldwijd programma waar bedrijven zich in verenigen die minimaal 1% van tijd of geld teruggeven aan de maatschappij. En laten we eerlijk zijn, iedereen kan 1% van zijn/haar tijd missen!