Mijlpaal in de Buddy4Care reis!

Op vrijdag 11 november jl. is onder de bevlogen leiding van Femke Riel, Het Buddy4Care product live gegaan. Vergezeld van een hapje in een drankje in de buddylounge van het Antonius ziekenhuis is de officiële ingebruikname beklonken.

Kankerpatienten en Buddy’s; a match made on earth!

‘A match made in heaven’ is precies waar je NIET naar op zoek bent als je gediagnosticeerd bent met kanker. Je wilt juist graag iemand naast je in het hier-en-nu. Iemand die jouw situatie volledig begrijpt en je kan adviseren vanuit eigen ervaring. Een buddy. Het vinden van zo iemand voor jou, dat is waar de samenwerking tussen Stichting Buddyhuis, Antonius en Growtivity om draait. 

Het doel van Buddy4Care

Stichting Buddyhuis en Growtivity koppelen (kanker)patiënten digitaal aan een buddy. Iemand die naast de patiënt staat in het hier-en-nu. Iemand die de complexe situatie volledig begrijpt en kan adviseren vanuit eigen ervaring. Buiten het feit dat deze matches veel onzekerheid wegnemen bij kankerpatiënten, ontlast het de zwaar belastte zorgsector. 

Andere ziekenhuizen

Inmiddels lopen er met diverse ziekenhuizen gesprekken over het implementeren van Buddy4Care en is de verwachting dat dit initiatief uitgroeit tot een landelijk fenomeen. Iedereen verdient immers een Buddy!

Wil je meer weten over Antonius ziekenhuis of Buddy4Care? Bel/mail met Yvonne Smid, 06-39417162, yvonne.smid@growtivity.com