ECD + hét platform voor de zorg van Growtivity

Een compleet gezondheidsplatform biedt de cliënt een naadloze digitale ervaring en meer zelfregie. Het maakt het werk voor zorgmedewerkers leuker en makkelijker.

64% van de zorgverleners

Ongeveer 65% van de zorgorganisaties geeft aan dat het ECD onvoldoende in staat is een naadloze digitale ervaring aan de cliënt te bieden.

60-74% van de zorgverleners

Tussen 60% en 74% van de zorgorganisaties kijkt actief naar andere partijen naast hun ECD om een geschikt digitaal platform te vinden en de cliënt beter van dienst te kunnen zijn.

67% van de zorgbestuurders

Ongeveer 67% van de bestuurders in de zorg is ontevreden over het vermogen van ECD’s om cliënten een optimaal gezondheidsplatform te bieden en zoekt actief naar alternatieve oplossingen.

ECD + digitaal platform = optimaal gezondheidsplatform en naadloze digitale ervaring voor de cliënt

Bewaar cliëntdata automatisch op één centrale plaats

Door het ECD te koppelen worden cliëntgegevens, die bijvoorbeeld door de cliënt in een online  aanmeldformulier zijn ingevoerd, automatisch opgeslagen op één centrale plaats.

Cliëntportaal

Met een cliëntportaal kan een cliënt altijd zelf gegevens van zijn of haar zorgdossier inzien en beheren, afspraken plannen en eenvoudig communiceren met zorgmedewerkers. Cliënten kunnen inloggen met DigiD.

Mobiele toegang

Zorgmedewerkers kunnen onderweg cliëntgegevens inzien en bijwerken, zodat dossiers altijd up to date blijven.

Keten-samenwerking

Doordat alle informatie over een cliënt, inclusief activiteiten en taken, op één centrale plaats wordt opgeslagen en bijgehouden, hebben alle zorgmedewerkers in de keten toegang tot dezelfde complete informatie. Dit maakt de overdracht van cases eenvoudiger en zorgt voor continuïteit van de zorgverlening.

ECD optimaliseren met Growtivity

Beheer cliëntdata op één plaats

Cliëntinformatie hoeft slechts één keer te worden verzameld en wordt op één centrale plaats opgeslagen en bijgehouden.

Configureerbaar cliëntenportaal

Cliënten kunnen hun informatie bekijken en beheren, afspraken inplannen en rechtstreeks communiceren met zorgmedewerkers via een configureerbaar cliëntenportaal. 

Geautomatiseerde communicatie

Door middel van communicatietools kan automatisch en precies op het juiste moment gecommuniceerd worden over de volgende stappen in het zorgtraject. Hierdoor ontstaat meer tijd voor menselijk contact.

Eenvoudig aanmeldproces

Creëer een duidelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk registratieproces en bied verschillende mogelijkheden (online, mobiele app, etc…) aan.

Efficiënt intakeproces

Door het creëren van een gestandaardiseerde intakeprocedure die kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende cliëntenpopulaties, ontstaat een efficiënter proces.

Automatische matching

Match cliënten en zorgverleners automatisch, op basis van verschillende criteria, zoals specialisatie, locatie, beschikbaarheid en de specifieke behoeften en voorkeuren van de cliënt.

Beheer van wachtlijsten

Bekijk en beheer de wachtlijst vanuit één bron. Zie in één oogopslag alle communicatie met cliënten en wie verantwoordelijk is voor welke actie.

Geoptimaliseerde beddenplanning

Maximaliseer de capaciteit en optimaliseer het gebruik van bedden per zorginstelling.

Naadloze overdracht

Door activiteiten en taken met betrekking tot cliënten gemakkelijk toegankelijk te maken voor alle betrokken zorgmedewerkers beschikt iedere zorgverlener over de nodige informatie om de cliënt effectief te behandelen en kunnen cases naadloos worden overgedragen.

Mobiel

Alle functionaliteiten en gegevens zijn ook toegankelijk vanaf je mobiele apparaat.

Email integratie

Inkomende en uitgaande berichten en emails worden automatisch per cliënt opgeslagen.

Aanpasbaar dashboard

Stel naar wens je eigen dashboard samen met workflows, rapporten en actielijsten.

Asset- en servicemanagement

Volg en onderhoud zorgmiddelen op afstand, zoals bloeddrukmeters, rolstoelen en medicijndispensers.

Proactief beheer zorgcontracten

Beheer zorgcontracten proactief en blijf op de hoogte van vergoedbare zorg. Onderhoud eenvoudig alle zorgcontract gerelateerde relaties.

Eenvoudig feedback vragen

Vraag eenvoudig feedback van cliënten, medewerkers, of andere relaties via online vragenlijsten en enquêtes.