Bij Growtivity zijn professionals betrokken die vinden dat door het goed toepassen van de juiste technologie de zorg verbeterd wordt en betaalbaar kan blijven. We willen impact hebben met wat we doen. Met een gespecialiseerd team werken we vol passie aan het slim inzetten van de beste technologie om daarmee het welzijn van de patiënten te borgen en processen binnen de zorg optimaal te ondersteunen. Daarbij kijken we naar de behoefte van nu en houden we rekening met de toekomst!

Niet alleen maken wij gebruik van de laatste cloudoplossingen om de zorg te innoveren. Wij zijn ons sterk bewust dat gebruikers optimaal ondersteund moeten worden zodat ze functionaliteiten goed gaan gebruiken. Die aandacht voor de gebruikers, middels customer journeys & co-creatie, maakt het dat klanten ons graag zien komen Dit doen we persoonlijk en afgestemd op de behoefte die onze klanten hebben.

De Growtivity waarden

Verbonden
Wij zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.
Impact
Technologie zien wij als een middel om impact te hebben.
Persoonlijk
In het contact met collega’s en klanten zijn wij altijd onszelf.

Onze werkwijze bij het adviseren en implementeren van platformen.

Om jou te kunnen voorzien van de juiste oplossingen combinatie, is het essentieel om uw (zorg)processen, manier van werken, de gebruikerskenmerken van alle collega’s en patiënten of cliënten in kaart te brengen. Dit doen wij met behulp van de Design Thinking methode. Deze werkwijze bestaat uit 3 stappen

DISCOVER
DESIGN
DELIVER
IMPROVE
DISCOVER

Wij begeleiden het proces om groot te dromen en bijpassende doelen te stellen. Wanneer deze zijn geformuleerd is het makkelijker om keuzes te maken. Meestal doorlopen we deze fase op een uiterst creatieve plek: een Design Thinking omgeving op diverse locaties in Nederland.

DESIGN

Als we eenmaal een goed inzicht van alle processen en doelstellingen hebben, passen wij onze branche expertise en grondige kennis van de verschillende Salesforce apps toe, om state-of-the-art, gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwerpen.

DELIVER

We beginnen met een prototype, maar richten de applicatie zo in dat je snel en eenvoudig kunt schalen. Binnen enkele weken is er al resultaat! En natuurlijk, meerdere keren per jaar een update. Een must, veranderingen gaan immers steeds sneller.

IMPROVE

Na oplevering en de verschillende fases van Design Thinking houden we intensief contact met onze klanten. Zo ontvangt je periodiek nieuwe releases van oplossingen die zijn geleverd. Op deze wijze blijft je up to date. Wij blijven ons ook in overleg richten op het zo optimaal inzetten en gebruiken van de modules en platformen die we hebben ontwikkeld. Voor de gebruikers maar ook de beheerders bieden we op maat gemaakte programma’s

Onze 1% Pledge

Wij geloven in een mensgerichte aanpak. Dit geloof geldt voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en de klanten van onze klanten. Met alles wat we doen, willen we mensen in elke denkbare manier ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot hun omgeving. Wij zijn erkend lid van het Pledge1 programma. Een wereldwijd programma waar bedrijven zich in verenigen die minimaal 1% van tijd of geld teruggeven aan de maatschappij. En laten we eerlijk zijn, iedereen kan 1% van zijn/haar tijd missen!

Verzorgingstehuis Jonkerhof

Na een periode van liefdevolle aandacht en professionele zorg thuis, is Jonkerhof de best passende oplossing voor comfortabel en veilig wonen en leven met dementie. Door de steun en begeleiding van het team van Jonkerhof vindt de bewoner en zijn/haar reisgezelschap houvast en rust in de nieuwe situatie. Growtivity is om de week een middag aanwezig om  vrijwilligerswerk te vervullen met volle aandacht voor de lieve bewoners.

Voetbal voor iedereen

Growtivity is als donateur verbonden aan de stichting Amputatievoetbal en levert hiermee een bijdrage om een landelijke competitie op te zetten, alsmede het ontwikkelen en promoten van trainingsactiviteiten en- kampen voor geamputeerden. Het doel van de stichting is om voetbal te spelen op zowel nationaal als internationaal niveau.

The only way is up

Samen met 30 patiënten gaat GGNet de Mont Ventoux in Frankrijk per fiets beklimmen! Met dit initiatief sluit GGNet aan bij het actieplatform Herstel voor iedereen. Omdat juist bij psychische kwetsbaarheid de hoop op herstel jezelf kan overtreffen, kun je grenzen verleggen en prestaties van groot formaat leveren. Growtivity sponsort een van de wielrenners om deze fantastische prestatie te kunnen voltooien.

Op de bres tegen eenzaamheid

Samen met Salesforce heeft Growtivity een app ontwikkeld voor stichting Achtzaam om eenzame ouderen in kaart te brengen. Het resultaat leidt tot een gestructureerd patroon van aandacht.

Onze spieren voor die van anderen

Via de stichting spier-voor-spieren doneren wij geregeld zodat wij mee kunnen dromen over een wereld waarin kinderen niet meer hoeven te lijden aan enige vorm van spierziekten. En dat met het simpel overmaken van geld.

Growtivity is een groeiende organisatie die met een enthousiast en gedreven team in Nederland in de Oekraïne werkt voor relaties in de zorg. Altijd zijn we op zoek naar professionals die onze organisatie willen versterken. Neem contact met ons op of stuur een motivatie wanneer je waarde denkt toe te voegen aan Growtivity en de zorg. Een afspraak voor een kennismaking is snel gemaakt.

Bij bieden jou als werkgever een omgeving waar je optimale jezelf kunt ontwikkelen binnen een informele cultuur. Iedere klantvraag doet er toe en met onze oplossingen kunnen we echt impact hebben. Dat moet je aanspreken. Vrijheid en verantwoordelijkheid zien we terug als eigenschap bij mensen die voor ons werken. Wat er moet gebeuren is duidelijk en het is aan jou hoe je daar invulling aan geeft.

Enthousiast geworden voor het maken van een afspraak? Neem dan contact met ons op: info@growtivity.com / contact formulier of bekijk hier onze openstaande vacatures!