Moderniseer verouderde werkprocessen in de zorg door ze te digitaliseren.

Missie en Visie

Impact maken in de zorg

Als oprichter van Growtivity stelde ik mezelf op een bepaald moment de vraag “Welke bijdrage lever ik aan de maatschappij?”. Vervolgens kwam ik een aantal keer kort en heftig in aanraking met de zorg. Die eigen ervaringen leerden me dat er vanuit het perspectief van de patiënt, ruimte was voor verbetering. 

Het kon niet alleen beter, het moést beter.

Met Growtivity zag ik een kans om de expertise die we hebben op het gebied van digitalisering, te benutten en de gezondheidszorg te verbeteren. Aangevuld met collega’s uit de zorg hebben we een evenwichtige mix van ervaringen gecreëerd. Deze ervaringen zetten we in om de tevredenheid van cliënten én zorgmedewerkers te verbeteren. 

We helpen zorginstellingen bij het digitaliseren van hun primaire zorgprocessen en het creëren van een optimale ‘customer journey’ oftewel cliëntreis. De cliënttevredenheid wordt hierdoor verhoogd en de administratieve lasten voor zorgmedewerkers worden verminderd. En, het allerbelangrijkste, de algehele zorgverlening wordt verbeterd.

“Waar mogelijk gebruik maken van technologie. Met het hoofd koel en een warm hart. Op deze manier willen we de kwaliteit van de zorg laten groeien.”

– Erik Koridon, Founder

De Growtivity waarden

Verbonden

We zijn betrokken bij de zorg, onze relaties en onze klanten.

Integer

We doen wat we zeggen en beloven en zijn oprecht in wat we doen.

Persoonlijk

In het contact met collega’s en klanten zijn we altijd onszelf.

Goede Doelen

Growtivity steunt ieder jaar verschillende goede doelen omdat wij vinden dat dit past bij onze missie en visie en hiermee een steentje bij kunnen dragen. 

Dit jaar hebben wij de Hersenstichting gesteund door ons aan te melden voor de Ommetje Bedrijven App. Een winwin situatie, omdat de Hersenstichting hiermee meer onderzoek kan doen en het ons nóg meer in beweging brengt.

Daarnaast hebben wij aan het begin van dit jaar donaties gedaan aan Kika, de Voedselbank en VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker).

De maatschappij zijn wij

Growtivity is geaccrediteerd voor het wereldwijde pledge1% programma. Wij besteden een deel van onze tijd aan maatschappelijke, non profit, organisaties in de zorg. Een voorbeeld hiervan is dat wij een 1 plus 1 programma kennen; ieder uur besteed bij ons door een geselecteerde non-profit organisatie wordt door onze collega’s aangevuld met een gratis extra uur. Deze extra uren zijn in de begroting van Growtivity opgenomen en onze collega’s kunnen deze naar eigen inzicht of als groep inzetten. Waarom? Simpel, we helpen daarmee anderen en krijgen er zelf een fijn gevoel van! Ook dat is onderdeel van de invulling van de missie om “Impact te maken in de Zorg”.

Voorbeelden van de pledge:

De Esther Vergeer Foundation

Bij de Esther Vergeer Foundation hebben wij de Salesforce.org omgeving geoptimaliseerd zodat zij een op maat ingerichte omgeving heeft waar de gebruikers veel gebruikersgemak van ondervinden. Wij houden regelmatig Design Sessies om de optimalisatie voort te zetten.

Verzorgingstehuis Jonkerhof

Na een periode van liefdevolle aandacht en professionele zorg thuis, is Jonkerhof de best passende oplossing voor comfortabel en veilig wonen en leven met dementie. Door de steun en begeleiding van het team van Jonkerhof vindt de bewoner en zijn/haar reisgezelschap houvast en rust in de nieuwe situatie. Growtivity is om de week een middag aanwezig om  vrijwilligerswerk te vervullen met volle aandacht voor de lieve bewoners.

 

The only way is up

Samen met 30 patiënten gaat GGNet de Mont Ventoux in Frankrijk per fiets beklimmen! Met dit initiatief sluit GGNet aan bij het actieplatform Herstel voor iedereen. Omdat juist bij psychische kwetsbaarheid de hoop op herstel jezelf kan overtreffen, kun je grenzen verleggen en prestaties van groot formaat leveren. Growtivity sponsort een van de wielrenners om deze fantastische prestatie te kunnen voltooien.

 

Op de bres tegen eenzaamheid

Samen met Salesforce heeft Growtivity een app ontwikkeld voor stichting Achtzaam om eenzame ouderen in kaart te brengen. Het resultaat leidt tot een gestructureerd patroon van aandacht.

Tijdswinst boeken in tijden van crisis met de ‘beddenapp’

Een paar jaar geleden kwam Growtivity via jeugdzorginstelling Karakter in aanraking met EKJP. Vanuit crisisinterventies wilden zij snel inzake in beschikbare crisisplekken. Het rondbellen om een plekje te vinden duurde soms wel een paar uur, waarbij het kind in kwestie dus nog steeds in gevaar was of een gevaar vormde.

Dat kon zo niet langer vonden we bij Growtivity en we besloten om een tool te ontwikkelen, grotendeels voor onze rekening. Letterlijk in een weekend is de eerste versie opgeleverd; we hebben een pagina via QR gebouwd, waar men kan zien welke locaties een bed beschikbaar hebben. EKJP kan direct de juiste instelling bellen en sneller een plek vinden. De instellingen aan de achterkant houden een pagina bij of ze plek hebben en houden het actueel. Er zit dus een grote mate van solidariteit in de tool.

Op dit moment kijken we of we de beddenapp kunnen door ontwikkelen met onze matchingtool. Om zo de hoeveelheid aan data uit te breiden en in een dashboard te zetten.

ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 Certificering

Growtivity heeft een NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020 certificering.
Voor meer uitleg of vragen kan er contact met ons opgenomen worden.