Webinar Zorgcontracten Monitor

Vrijdag 10 juni van 14.00 tot 15.00 uur OF 12 juni van 10:30 tot 11:30 uur

In deze roerige tijd is de focus gericht op het verlenen van zorg aan clienten en patienten. Achter de schermen werken mensen ook keihard in de back-office.

De zorgvraag is intensiever met de quarantaine voorschriften. Omdat de focus op zorgverlening ligt is het  bewaking van de onderliggende zorgcontracten en budgetten erg risicovol. Vaak wordt dit in excel lijsten bijgehouden. Hoe bewaak je automatisch de contracten die verlengd of opnieuw aanbesteed worden?

Philadelphia, de expert!

Growtivity heeft samen met een aantal zorgorganisaties de Zorgcontract Monitor (ZCM) ontwikkeld. In deze webinar stellen wij ons voor als Growtivity maar laten wij vooral de gebruiker; Philadelphia aan het woord. Zij vertellen hoe de ZCM meer grip en controle en tijdsbesparing heeft gebracht in de organisatie.

In de door Growtivity georganiseerde webinar vertelt Marvin Hughes kort over het ontstaan van de ZCM. Een medewerker van Philadelphia zal daarna vertellen over hun motivatie achter hun keuze en de voordelen voor de organisatie.

Webinar Zorgcontracten Monitor

MELD JE NU AAN!

Kies je dag: