Growtivity is een snel groeiend softwarebedrijf dat vanuit Utrecht toonaangevende oplossingen voor de zorg ontwikkelt op het platform van Salesforce. Met deze technologie ondersteunen wij journeys met patiënten en cliënten. Ook hebben wij met onze oplossingen impact in de zorg als het gaat om het ondersteunen van interne zorgprocessen. De startup fase hebben we achter ons gelaten en nu zijn we klaar voor de volgende periode. We willen stabiel doorgroeien, innoveren en professionaliseren. Voor het implementeren van onze eigen oplossingen en die van Salesforce zijn wij op zoek naar een:

Salesforce Consultant

Onze klanten en relaties zijn steeds meer toe aan de digitale transformatie van hun processen. Als Salesforce Consultant ben je verantwoordelijk voor de implementatie en configuratie van de oplossingen die Salesforce biedt. Volgens een design thinking methode definieer je met de klant een nieuw proces en adviseer je als expert deze over de optimale patient journey. Vervolgens vertaal je dit naar de functionaliteiten en configureer je deze in Salesforce. Door onze agile manier van werken, blijft de klant betrokken en lever je tussentijds op wat is gerealiseerd.

  • Projectmanagement van eigen implementatie trajecten
  • Configureren van Salesforce oplossingen
  • Geven van gebruikerstrainingen
  • Support na de implementatie
  • Aanspreekpunt en kennispartner voor de klant

 

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met het implementeren en configureren van platformen en bent toe aan een omgeving waar je het verschil kunt maken. Affiniteit met de zorg is wenselijk omdat je hier impact wilt hebben als consultant. Je bent in staat complexe vraagstukken en processen te vertalen naar innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen. Van nature heb je ook oog voor de scope en het beschikbare budget van een implementatie. Je houdt van state of the art technologie die het verschil maakt in de user experience voor de klant. Je bent nieuwsgierig en kunt goed luisteren en bent vervolgens in staat een goed advies te geven. Wanneer nodig challenge je de klant om tot het beste resultaat te komen. Wat je uitwerkt voor de klant, kan je configureren en en laat je toetsen door de klant.

Waar kom je terecht?

Growtivity is een plek waar je je snel thuis zult voelen. Met een gedreven en open team werken we in een waarden gedreven organisatie en sector. Met wat we doen, willen we impact hebben. We doen dat graag op een eigen en persoonlijke wijze. Onze technologie is cool maar onze mensen maken het echte verschil. Onze passie is de zorg vooruit helpen. Daarnaast werken wij nauw samen met klanten als het gaat om de manier waarop onze producten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Het blijft tenslotte mensenwerk.

Onze organisatie is groeiende en daar moet je van houden. Waar jij op termijn staat binnen ons team bepaal je dan ook grotendeels zelf. Veel hebben we al bedacht maar je zal ook zelf dingen moeten oppakken en organiseren.

Wat kunnen wij je bieden?

Growtivity biedt passende arbeidsvoorwaarden gekoppeld aan jouw ervaring, resultaten en ambitie. In overleg met jou wordt een realistische doelstelling bepaald met een deels resultaatgerichte beloning. Bovenal bieden wij je een heel prettige werkomgeving in een sector waar je het verschil kunt maken.

Contact

Je reactie of vragen kan je sturen naar: sabine.toxopeus@growtivity.com Je kan Sabine voor vragen ook telefonisch bereiken op: 06 42 15 14 91

Omdat wij de maatregelen van de Rijksoverheid tegen verspreiding van het Coronavirus COVID-19 uiteraard zeer serieus nemen, zullen de gesprekken gevoerd worden middels een Google Hangout video call.

Openstaande vacatures:

 

Lees meer over Growtivity en het team op de pagina Over Ons.