Growtivity is een snel groeiend softwarebedrijf dat vanuit Utrecht toonaangevende oplossingen voor de zorg ontwikkelt op het platform van Salesforce. Met deze technologie ondersteunen wij journeys met patiënten en cliënten. Ook hebben wij met onze oplossingen impact in de zorg als het gaat om het ondersteunen van interne zorgprocessen. De startup fase hebben we achter ons gelaten en nu zijn we klaar voor de volgende periode. We willen stabiel doorgroeien, innoveren en professionaliseren. Voor het implementeren van onze eigen oplossingen en die van Salesforce zijn wij op zoek naar een:

Implementatie Consultant

De Implementatie Consultant is verantwoordelijk voor de implementatie van de verschillende zorg applicaties die wij beschikbaar hebben voor de zorg. De accountmanager van Growtivity draagt een project aan je over en geeft je de context van de desbetreffende klant. Deze applicaties weet je volgens een vaste aanpak te implementeren waarin de behoefte van de klant centraal staat. Tijdens het implementeren laat je de klant de oplossing steeds meer eigen maken en heb je voldoende oog voor adoptie.

Tegelijk met het implementeren van een oplossing implementeer je een nieuw zorgproces bij de klant. Met de kennis van de zorg weet je klanten te adviseren over best practices die aansluiten op hun behoefte.

  • Projectmanagement van eigen implementatie trajecten
  • Configureren van de (Growtivity) Salesforce oplossingen
  • Geven van gebruikerstrainingen
  • Support van support na de implementatie
  • Aanspreekpunt en kennispartner voor de klant

 

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met het implementeren van software oplossingen en affiniteit met de zorg. Als persoon ben je betrokken en wil je impact maken met wat je doet. De zorg is dan ook een sector waar je hart sneller van gaat kloppen omdat alles wat je levert het verschil kan maken in de zorg. Je hebt een visie op het implementeren van standaard oplossingen en met managen van projecten. Van nature heb je ook oog voor de scope en het beschikbare budget van een implementatie. Je houdt van state of the art technologie die het verschil maakt in de user experience voor de klant. Je kan goed luisteren en bent vervolgens in staat een goed advies te geven aan de klant. Als consultant denk je verder dan de oplossingen van Growtivity en weet je de klant ook bewust te maken van de kracht van het Salesforce platform voor de zorg.

Waar kom je terecht?

Growtivity is een plek waar je je snel thuis zult voelen. Met een gedreven en open team werken we in een waarden gedreven organisatie en sector. Met wat we doen, willen we impact hebben. We doen dat graag op een eigen en persoonlijke wijze. Onze technologie is cool maar onze mensen maken het echte verschil. Daarnaast werken wij nauw samen met klanten als het gaat om de manier waarop onze producten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Het blijft tenslotte mensenwerk.

Onze organisatie is groeiende en daar moet je van houden. Waar jij op termijn staat binnen ons team bepaal je dan ook grotendeels zelf. Veel hebben we al bedacht maar je zal ook zelf dingen moeten oppakken en organiseren.

 

Wat kunnen wij je bieden?

Growtivity biedt passende arbeidsvoorwaarden gekoppeld aan jouw ervaring, resultaten en ambitie. In overleg met jou wordt een realistische doelstelling bepaald met een deels resultaatgerichte beloning. Bovenal bieden wij je een heel prettige werkomgeving in een sector waar je het verschil kunt maken.

Contact

Je reactie of vragen kan je sturen naar: sabine.toxopeus@growtivity.com. Je kan Sabine voor vragen ook telefonisch bereiken op: 06 42 15 14 91.

Omdat wij de maatregelen van de Rijksoverheid tegen verspreiding van het Coronavirus COVID-19 uiteraard zeer serieus nemen zullen de gesprekken gevoerd worden middels een Google Hangout video call.

Openstaande vacatures:

 

Lees meer over Growtivity en het team op de pagina Over Ons.