De basis voor innovatie

Platform voor de zorg
De zorg innoveren met de beste technologie van dit moment en klaar zijn voor de toekomst. Dat is wat wij doen. De behoefte die je over 5 jaar hebt, is nu nog niet helder. Met ons platform leg je hiervoor de basis. Het platform zorgt ervoor dat het toenemende aantal oplossingen wat gebruikt gaat worden, met elkaar wordt ontsloten. Uiteindelijk willen alle medewerkers, specialisten, patiënten en cliënten één plek voor alle gegevens.

Alles op 1 plek met 1 workflow
Losse systemen leiden tot versnipperde informatie en extra werk. Wij zien dat gegevens vaak meerdere keren ingevoerd worden. In onze modules hoeft dit maar één keer, en alles is toegankelijk waar en wanneer je wilt. Doordat de bouwblokken van Growtivity onderling gekoppeld zijn, bespaar je een veel werk. De kans op fouten wordt kleiner en je weet zeker dat alle gegevens altijd up-to-date zijn.

Van software naar platform; de toekomst voor de zorg.

Configureerbaar platform
Best practices voor de zorg
Schaalbare oplossing

Oplossing

Growtivity biedt haar oplossingen aan op het platform van Salesforce. Met dit platform zijn we in staat alle data en verschillende oplossingen die nu in jouw organisatie worden gebruikt te ontsluiten. De oplossing kan volgens de laatste normering geïntegreerd worden met het EPD of ECD.

Growtivity, Salesforce logo

Benieuwd hoe je met het platform alle relaties met patiënten, cliënten, leveranciers en medewerkers kunt ondersteunen? Wij nodigen je dan ook uit om de vraag met ons te bespreken zodat we in staat zijn het beste advies te presenteren. De vraag vertalen we graag naar een journey of architectuurplaat op maat.