Patient journey

Persoonlijke, inzichtelijke en begrijpelijke zorg

De instroom en matching van patiënten op de juiste plek. Dat is een belangrijk onderdeel van de frontoffice van de zorg.

Frontoffice van de zorg

De oplossingen van Growtivity zijn gericht op persoonlijke communicatie en interactie met cliënten, zorgverleners en financiers. Dit noemen wij de “frontoffice van de zorg”. Het visitekaartje van instellingen. Growtivity biedt een aantal producten die medewerkers in de zorg kunnen ondersteunen bij hun werkzaamheden.
Door gebruik te maken van de frontoffice voor de zorg hebben zorginstellingen de flexibiliteit om processen voor instroom, doorstroom en uitstroom van patiënten zelf te bepalen. Deze processen benaderen wij als een patient journey, of ook wel patiëntreis genoemd. Een persoonlijke ervaring voor alle betrokkenen. De frontoffice bespaart tijd en geld en zorgt voor meer efficiency.

Patient journey inrichten

Het intakeproces van een zorgorganisatie bestaat uit een keten van stappen en kan makkelijk uit 50 verschillende stappen bestaan. Deze schakels volgen elkaar op of kunnen parallel lopen. Verder is er een aantal overdrachts- en beslismomenten op basis van informatie uit diverse systemen, binnen en buiten de organisatie. Het is evident dat zorgorganisaties de intake snel, efficiënt en zorgvuldig willen uitvoeren. Dat biedt de cliënt het beste zorgaanbod, zorgt dat medewerkers prettig kunnen werken en de beschikbare capaciteit binnen de zorgorganisatie wordt optimaal benut. In de praktijk blijkt dit niet eenvoudig.

Het is de uitdaging alle processtappen slim te koppelen, zodat zorgprofessionals op basis van de juiste informatie doelgericht aan de slag kunnen. De Frontoffice voor de zorg biedt een automatische workflow, die inefficiënte handmatige acties en overdrachten overbodig maakt. Een logische workflow ondersteunt en stuurt alle activiteiten, informatiestromen en communicatie. Als een intakeproces eenmaal is opgestart, staat op basis van een afgeronde actie automatisch de vervolgactie al klaar. Dit voorkomt onnodige vertraging en maakt het proces transparant en voorspelbaar. Zowel alle verzamelde informatie als de workflow zijn opgeslagen in het Salesforce-platform.

 

Vragen?

We horen graag van je.
Neem hier contact met ons op!

Growtivity voor jouw zorgmarktsegment

Lees meer over wat wij voor jouw zorgmarktsegment kunnen betekenen

Lab/research

Gehandicaptenzorg

Klik op de button om meer te lezen over onze oplossingen in de Gehandicaptenzorg en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

GGZ

Klik op de button om meer te lezen
over onze oplossingen in de
GGZ markt en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

Ziekenhuizen

Klik op de button om meer te lezen over onze oplossingen in de ziekenhuis/Care markt en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

Lab / Research

Klik op de button om meer te lezen over onze oplossingen in de Lab/Research markt en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

Gemeenten

Klik op de button om meer te lezen
over onze oplossingen
bij gemeenten en welke functionaliteiten wij bieden.

Lab/research

VVT

Klik op de button om meer te lezen
over onze oplossingen
bij de VVT en welke functionaliteiten wij bieden.

Benieuwd hoe wij dit doen? 

Schrijf je hier in voor één van onze demo’s