Utrecht, 18 januari 2021 – Growtivity BV benoemt Michel Peters tot CEO. Peters neemt deze rol per 1 april 2021 over van oprichter Erik Koridon. Als grootaandeelhouder blijft Koridon nauw betrokken bij het bedrijf, zo neemt hij binnenkort plaats in de Raad van Advies.

Growtivity wil met de inzet van digitale technologie positieve impact in de zorg creëren. Onder leiding van Koridon heeft het Growtivity team samen met klanten een uitgebreid digitaal product portfolio ontwikkeld. Deze digitale oplossingen zijn gebaseerd op het Salesforce platform. Door optimaal gebruik te maken van standaard technologie versnelt het bedrijf de digitalisering in de brede zorgsector. Op die manier zijn oplossingen herbruikbaar en profiteren meer zorgklanten sneller en tegen lagere kosten van digitale innovaties. Deze aanpak was de afgelopen jaren succesvol en heeft geleid tot snelle groei.

Na een succesvol 2020 is het fundament gelegd. Het is nu aan Peters om de groei naar een volgende fase te brengen en de organisatie verder op te schalen. Het is zijn uitdaging de gewenste impact vanuit een breder perspectief vorm te geven. Daartoe behoort ook het uitbouwen van de bestaande producten en het uitbreiden van het klantportfolio.

Peters was tot voor kort manager Informatie & Technologie bij zorgorganisatie Siza. Hier was hij verantwoordelijk voor de digitale transformatie van de organisatie. Hij is erin geslaagd om de digitalisering samen met de gebruikers en de IT-afdeling te vertalen naar gestroomlijnde zorgprocessen. Voor Siza was hij al sinds eind jaren 90 actief in de zorgsector in adviesfuncties en als projectleider voor implementaties van diverse zorgsystemen. Bovendien gaf hij als zelfstandig ondernemer concrete invulling aan zorginnovatie.

Erik Koridon zegt over de benoeming van Peters: “Growtivity staat er goed voor. Het is nu tijd om door te groeien en dat vraagt een ander soort leider. Michel is in deze fase de juiste persoon. Hij kent de zorg van binnenuit, kent de kracht van digitalisering en heeft ruime ondernemerservaring. Ik ben enorm blij dat hij het avontuur aangaat met Growtivity. Hij is de juiste persoon op het juiste moment om onze impact op de zorg te vergroten.”

Michel Peters: “Het team van Growtivity heeft het vermogen goed aan te sluiten bij de leefwereld van de zorg. Dat is altijd het vertrekpunt van de oplossingen. Ik kijk ernaar uit leiding te geven aan de uitbreiding van de sterke basis die Growtivity heeft opgebouwd om zo de digitale ondersteuning van deze leefwereld nog verder te verbeteren.”