Growtivity is een snel groeiend softwarebedrijf dat vanuit Utrecht (en tegenwoordig ook vanuit huis) toonaangevende oplossingen voor de zorg ontwikkelt op het platform van Salesforce. Met deze technologie ondersteunen wij journeys met patiënten en cliënten. Ook hebben wij met onze oplossingen impact in de zorg als het gaat om het ondersteunen van interne zorgprocessen. De startup fase hebben we achter ons gelaten en nu zijn we klaar voor de volgende periode. We willen stabiel doorgroeien, innoveren en professionaliseren. Voor het ondersteunen van onze marketing manager zijn wij per direct op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Wat kan je verwachten van de functie?
Als stagiair(e) op de marketingafdeling leer je veel over alle marketingprocessen van het bedrijf. Aangezien Growtivity een kleine maar groeiende organisatie is, krijg je veel mee van wat er allemaal bij komt kijken om de marketing activiteiten parallel te laten lopen met deze groei.

Wij zijn voor 1 a 2 dagen per week op zoek naar iemand die naast veel ervaring opdoen en leren, ook meewerkt in de organisatie. Denk hierbij aan;

  • Onderhouden van de social media kanalen
  • De contentkalender bewaken
  • Aanpassingen doen aan de website (WordPress)
  • SEO/SEA bewaken
  • Communicatie met klanten en collega’s
  • Plannen van interne en externe meetings
  • Bijhouden en beheren van verschillende templates/standaard documenten
  • Bewaken van de nieuwe huisstijl
  • Ondersteunen bij marketing activiteiten
  • Content verzamelen bij klanten en collega’s

Wie zoeken wij?
Je bent een initiatiefrijke, georganiseerde, gedreven MBO student en houdt van nature overzicht tussen de verschillende taken die bij stage naar voren komen. Je bent creatief en hebt ervaring met programma’s als Photoshop en Indesign. Je hebt affiniteit met de zorg en wilt in deze sector impact hebben. Aangezien er nu veel vanuit huis gewerkt wordt, ben je zelfstandig en gemotiveerd. Je bent proactief en communicatief sterk.

Met positieve energie weet je het verschil te maken en op te pakken wat voorbij komt in een organisatie die volop in beweging is.

Waar kom je terecht?
Growtivity is een plek waar je je snel thuis zult voelen. Met een gedreven en open team werken we in een waarden gedreven organisatie en sector. Met wat we doen, willen we impact hebben in de zorg. We willen het ook op onze eigen en persoonlijke manier doen. Onze technologie is cool maar onze mensen maken het echte verschil. Daarnaast werken wij nauw samen met klanten als het gaat om de wijze waarop onze producten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Het blijft tenslotte mensenwerk.

Wat kunnen wij je bieden?
Growtivity biedt passende begeleiding tijdens de stage en is bereid hier voldoende tijd in te steken. Er is een stagevergoeding mogelijk. In overleg met jou en je stagebegeleider wordt een realistische doelstelling bepaald. Bovenal bieden wij je een heel prettige werkomgeving in een sector waar je het verschil kan maken.

Je reactie of vragen kan je sturen naar: sabine.toxopeus@growtivity.com. Je kan mij voor vragen ook telefonisch bereiken op 06 42151491. We zullen de gesprekken zoveel mogelijk online doen.