Frontoffice voor de zorg & ons® Nedap

Het beste van 2 werelden.

Persoonlijk communiceren met clienten en betrokkenen ondersteund met de informatie uit het ECD Ons ® van Nedap.

Frontoffice voor de zorg & Ons® Nedap

Veel zorgorganisaties werken met de integrale software-suite Ons® van Nedap. Om zo goed mogelijk op de wensen van de markt in te spelen, kun je deze software naadloos koppelen met onze Frontoffice voor de zorg. Op die manier houd je het persoonlijke contact met cliënten, aangevuld met de informatie uit het Ons® van Nedap.

In Ons® heb je alle medische informatie en zorgplannen goed en veilig gedocumenteerd staan, maar het kent geen mogelijkheden voor de registratie van alle andere relevante cliëntgegevens. Daarvoor biedt Growtivity de oplossing, zodat je als zorgconsulent of -bemiddelaar een compleet beeld van de cliënt als persoon krijgt. Dit is niet alleen het eerlijkst voor de cliënt, maar óók het meest efficiënt voor de zorgexpert.  

Het is belangrijk om het cliëntproces op een persoonlijke manier met betrokkenen te communiceren, zodat:

 • er op basis van vertrouwen het beste profiel van een cliënt gemaakt kan worden;
 • jij als zorgexpert de meeste tijd aan cliënt en verwant besteedt, omdat je weet dat dat vertrouwen onmisbaar is in de zoektocht naar de best passende zorg;
 • nieuwe cliënten die op een wachtlijst staan, weten waar ze aan toe zijn.

  Dat is de kracht van een ECD verbonden met een oplossing waarmee je optimaal en persoonlijk communiceert met cliënten, zorgverleners én financiers. Dat is een visitekaartje voor elke instelling.

  Ervaar het beste van twee werelden

  De integratie van Frontoffice voor de zorg van Growtivity en Ons® van Nedap biedt elke zorgorganisatie nieuwe mogelijkheden. Wanneer je benieuwd bent naar wat wij specifiek voor jouw zorginstelling kunnen betekenen, gaan we graag in gesprek. We bieden de mogelijkheid voor een vrijblijvende design thinking sessie. Design thinking helpt om op een interactieve en creatieve wijze een proces te innoveren en daar waarde aan toe te voegen.

  Growtivity helpt ons de juiste combinaties te maken. Als partner kennen zij de technologie en de zorgmarkt. Maar misschien belangrijker is dat zij snappen welke fases wij als innovatief bedrijf doorlopen. Ze zijn bereid om vanuit onze visie vooruit te kijken en hebben tegelijkertijd de flexibiliteit om te anticiperen op de onvoorspelbaarheid van de zorgmarkt. Samen hebben we een stevig fundament gelegd waarmee we patiëntbehoeften optimaal kunnen invullen.

  - Walter van Kuijen, CEO SmartQare

  De digitale en persoonlijk workflows van Woonzorg Flevoland

  Woonzorg Flevoland is een innovatieve zorgorganisatie in Lelystad en Almere met een breed aanbod zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Ruim 1.100 medewerkers én vrijwilligers ondersteunen ouderen en mensen met een lichamelijke en psychogeriatrische zorgvraag. Om de beste, persoonlijke zorg te garanderen, moeten zorgprofessionals zich volledig op hun zorgtaken kunnen concentreren. Growtivity helpt Woonzorg Flevoland hiermee door kernprocessen – van zorgaanvraag en matching met zorglocaties en vrijwilligers, tot recruitment van talent – te vertalen naar gestroomlijnde digitale workflows.

  Remy Hartelo deelt de mogelijkheden voor de instellingen met een ECD

  Groot voordeel van de Frontoffice voor de zorg oplossing is dat het eenvoudig te implementeren is. In enkele dagen is het resultaat van een proces te zien. In dit artikelen geeft onze Senior Consultant Remy Hartelo weer wat deze oplossing voor zorg instellingen kan beteken.

  Onze Frontoffice ervaren?

  Vraag hier de demo aan.