Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Zorg op afstand in de praktijk’

8 december 2020 |14:00 - 15:00 CET

Gratis

In navolging en aanvulling op ons succesvolle webinar ‘Zorg op afstand’, organiseert Growtivity op dinsdag 8 december van 14.00 tot 15.00 uur het gratis webinar ‘Zorg op afstand in de praktijk’, waarin wij een praktijkcase uitwerken. Hierbij bekijken we het vanuit het perspectief van zowel de zorgverlener als de patiënt/cliënt. Een aantal elementen tonen hoe ‘zorg op afstand’ geïntegreerd kan worden in de Salesforce omgeving. Denk hierbij aan een chatbot, sms, WhatsApp, videobellen, een patiëntenportaal waarbij ingelogd kan worden via DigiD en online afspraken maken.  

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de inhoud van dit webinar en hoe deze zich onderscheidt van het vorige webinar ‘Zorg op afstand’.

Ben jij erbij?

Voor aanmelden vul je het formulier hiernaast in. Je ontvangt dan een bevestiging per email met daarin de link voor het gratis bijwonen van dit webinar. Je hoeft er niets voor te installeren. Alleen internet is nodig.

Gegevens

Datum:
8 december 2020
Tijd:
14:00 - 15:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://growtivity.com/

Locatie

Zoom meeting

Organisatoren

Marvin Hughes
Marcella van Dijk
Comments
 • reply
  AvatarAvatar
  Eline Wennekes
  Goede morgen, Ik ben werkzaam als accountmanager voor digitale oplossingen in de geboortezorg, o.a. Sense4Baby-CTG voor telemonitoring van risico-zwangerschappen. Is dit webinar interessant voor mijn collega's en mij maar ook onze doelgroep? In jullie hashtag staat o.a. ouderenzorg, dat is niet relevant voor ons, maar als dit een webinar met algemene informatie betreft, kan dit wel interessant zijn voor ons. Met vriendelijke groet, Eline Wennekes
  • reply
   AvatarAvatar
   Sabine Toxopeus
   Goedemorgen Eline, ik moet heel erg mijn excuses maken. Ik zie dit bericht nu pas en is niet eerder naar voren gekomen. Heb jij inmiddels al iemand van ons gesproken? Ik denk dat het zeker interessant kan zijn en ik kan ook de opname van het webinar met je delen als je wilt. Ik hoor het graag. Zou je mij kunnen mailen op sabine.toxopeus@growtivity.com? Dank je wel en een fijne dag!
Laat een bericht achter

Registraties zijn gesloten voor dit evenement