Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Zorg op afstand

3 november 2020 |13:00 - 14:00 CET

Gratis

Webinar digitale interactie in de zorg

Op dinsdag 3 november van 13:00 tot 14:00 uur organiseert Growtivity een gratis webinar waarin wij een aantal elementen laten zien hoe ‘zorg op afstand’ geïntegreerd kan worden in de Salesforce omgeving. Denk hierbij aan chatbot, sms, whatsapp, videobellen en patiëntenportaal. 

Dat het Salesforce platform zich goed leent voor automatisering in de zorg, was al duidelijk, maar met de toevoeging van sms, whatsapp en video conferencing integratie vergroten we de mogelijkheden tot interactie nog meer. Of het nu gaat om het managen van contracten, leerlingen begeleiden of patiënt interactie, een direct bericht sturen of videobellen vergroot de betrokkenheid van de gebruiker bij de applicatie. Bovendien geeft het de mogelijkheid om nog sneller de juiste informatie bij de juiste persoon te brengen. 

Met de integratie van Twilio met het Salesforce platform krijgt de gebruiker de mogelijkheid om geautomatiseerd een sms of appje te sturen naar een collega, klant of patiënt. Elke actie in het systeem kan een dergelijk bericht veroorzaken, waarbij de ontvanger direct geïnformeerd wordt of naar het platform geleid wordt. Denk hierbij aan een melding dat er een nieuwe lab waarde beschikbaar is, een reminder voor een afspraak of een update van contactinformatie.

De integratie met video conferencing maakt het mogelijk om via beeldbellen consulten met de patiënt te hebben. Dit gebeurt allemaal vanuit de Salesforce applicatie. Er kan een virtuele wachtkamer ingericht worden waarin je je aan kunt melden en via een sms op de hoogte wordt gesteld wanneer de behandelaar beschikbaar is voor jou. Ook kan de patiënt zelf afspraken inplannen aan de hand van getoonde timeslots van de behandelaar.  De behandelaar voert direct de resultaten in de applicatie in, en de patiënt hoeft de deur niet uit en bespaart zich reistijd en een wachtkamer.

Voor aanmelden vul je het formulier hiernaast in. Je ontvangt dan een bevestiging per email met daarin de Google Hangout link voor het gratis bijwonen van dit webinar. Je hoeft er niets voor te installeren. Alleen internet is nodig.

Gegevens

Datum:
3 november 2020
Tijd:
13:00 - 14:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://growtivity.com/

Locatie

Google Hangout

Organisatoren

Kim Smulders
Marvin Hughes
Laat een bericht achter

Registraties zijn gesloten voor dit evenement